Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Εκλογές ΝΔ: Ουρές ψηφοφόρων σε Ξάνθη, Αρκαδία – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το kalimera-arkadia
ΦΩΤΟ από το kalimera-arkadia

Συνεχώς μεγαλώνει η προσέλευση του κόσμου σόσο στην Ξάνθη όσο και στην Αρκαδία στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου στο κόμμα της ΝΔ.

Το ηλεκτρονικό σύστημα δεν έχει παρουσιάσει καμία δυσλειτουργία και η ψηφοφορία εξελίσσεται χωρίς απρόοπτα μέχρι αυτήν την ώρα.
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, Τίμος Κατσίπος, είπε  ότι η συμμετοχή είναι μεγάλη και μέχρι αργά το μεσημέρι περίπου, μόνο στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης είχαν ψηφίσει σχεδόν 500 άνθρωποι.

Μαζική προσέλευση και στην Ξάνθη

Ομαλά και χωρίς προβλήματα ξεκίνησε το πρωί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην Ξάνθη. Οι εφορευτικές επιτροπές βρέθηκαν εγκαίρως στις θέσεις τους ενώ τα μέλη του κόμματος έδωσαν ενεργά το παρών ήδη από τις πρώτες ώρες τις διαδικασίας, ενώ λίγο μετά τις 10:00 το πρωί η προσέλευση αυξήθηκε αισθητά με αποτέλεσμα να σχηματίζονται μεγάλες ουρές στα εκλογικά κέντρα.

Το μηχανογραφικό σύστημα λειτούργησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, σε αντίθεση με την προηγούμενη – αποτυχημένη – φορά, ενώ για την συμμετοχή στην διαδικασία τα μέλη καταβάλλουν το χρηματικό αντίτιμο των τριών ευρώ. Ήδη μέχρι τις πρώτες μεσημβρινές ώρες τόσο ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ όσο και οι Δήμαρχοι του Νομού προσήλθαν στις κάλπες και ψήφισαν, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τα περισσότερα ενεργά μέλη του κόμματος.

Μεγαλύτερη ήταν η προσέλευση του κόσμου στα εκλογικά τμήματα που στήθηκαν στο Εργατικό Κέντρο και στο Αμφιθέατρο, μέσα στην πόλη, ενώ ουρές σχηματίζονταν και στα υπόλοιπα τμήματα κατά μήκος του Νομού. Η εκλογική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ όπως ανακοινώθηκε από τα κεντρικά του κόμματος δόθηκε παράταση μιας ώρας για την εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων.

Πηγή: kalimera-arkadia, xanthinea

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε