Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Έκρηξη σε ΑΤΜ στην Ανδραβίδα: Βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις των δραστών

Έκρηξη σε ΑΤΜ στην Ανδραβίδα: Βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις των δραστών

Οι δράστες στην Ανδραβίδα φτάνουν στο σούπερ μάρκετ και μπαίνουν μέσα. Προκαλούν έκρηξη στο ΑΤΜ, αλλά δεν καταφέρνουν να φύγουν με τα χρήματα…

Το ΑΤΜ στην Ανδραβίδα έγινε γυαλιά – καρφιά από την έκρηξη, αλλά οι δράστες έφυγαν με άδεια χέρια. Φρόντισαν να κάψουν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για να σβήσουν τα ίχνη τους. Διαπιστώθηκε πως ήταν κλεμμένο. Μια σειρά από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, κατέγραψαν τις κινήσεις των κουκουλοφόρων, που ήταν άρτια οργανωμένοι.

Οι τρεις δράστες χρησιμοποιώντας ένα κλεμμένο SUV Peugeot 3008 το οποίο λίγα λεπτά μετά το χτύπημα έκαψαν στην περιοχή του Τραγανού, χωρίς να δείχνουν ότι βιάζονται ιδιαίτερα, προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα εισόδου του σούπερ μάρκετ.

Τοποθετούν έναν πλαστικό κάδο σκουπιδιών μπροστά της και πέφτουν με το πίσω μέρος του SUV πάνω στον κάδο για να γκρεμίσουν την πόρτα. Φοράνε κουκούλες full face και χρησιμοποιούν φακούς κεφαλής για να κινούνται πιο εύκολα και να κάνουν τη δουλειά τους.

Στη συνέχεια μπαίνουν στο σούπερ μάρκετ, τοποθετούν την εκρηκτική ύλη και ανατινάζουν το ΑΤΜ, χωρίς όμως τελικά να καταφέρουν να πάρουν τα χρήματα.

Σε αγροτική περιοχή στο Τραγανό, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που έδρασαν οι κακοποιοί βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν.

Τα άτομα που πραγματοποίησαν το χτύπημα στο ATM ήταν τρία όμως θεωρείται βέβαιο πως τουλάχιστον ένας οι δύο ακόμα τους περίμεναν σε αγροτική τοποθεσία για να διαφύγουν με άλλο όχημα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, τις εικόνες που άφησαν πίσω τους οι δράστες, μετά το χτύπημα στην Ανδραβίδα…

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις