Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Εξαφάνιση Φοίβου: Ψάχνουν τον δολοφόνο πατέρα του από κάμερες ασφαλείας – Νέες έρευνες από 30 αστυνομικούς!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μετά την ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση της εξαφάνισης του 4χρονου Φοίβου, από την κατάθεση του Αλέξη Κούγια, η αστυνομία πραγματοποιεί νέες έρευνες…

Δύο 24ωρα μετά τις αποκαλύψεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της απαγωγής και εξαφάνισης του 4χρονου Φοίβου, από τον πατέρα του, Τζέιμς Κλοντ Λέσι, η αστυνομία πραγματοποιεί νέες έρευνες, με την αγωνία των συγγενών του  παιδιού να έχει χτυπήσει κόκκινο. Ο γνωστός ποινικολόγος κατέθεσε μεταξύ άλλων πως συνάντησε τον πατέρα του μικρού Φοίβου στα Μέγαρα και από το πρωί 30 αστυνομικοί που παίρνουν μέρος στις έρευνες, προσπαθούν να βρουν στοιχεία από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής που υπέδειξε ο κ.Κούγιας, αλλά και από μαρτυρίες κατοίκων. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να τους οδηγήσει για τη συνέχεια.

Ο Αλέξης Κούγιας έδωσε κατάθεση χθες στους αστυνομικούς από τη Λάρισα που βρισκόταν για υπόθεσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κούγιας επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την συνάντηση, λέγοντας ότι αυτή πραγματοποιήθηκε μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε από απόκρυψη.

Ανέφερε επίσης ότι στον άνδρα με τον οποίο συναντήθηκε που πιστεύει πως ήταν ο καταζητούμενος, έθεσε ως όρο να επιστρέψει πρώτα το παιδί και ύστερα θα αναλάμβανε την υπεράσπισή του, ακόμα και δωρεάν, όπως είπε. Ο 35χρονος του απάντησε ότι θα επικοινωνούσε και πάλι μαζί του, αλλά από τότε δεν έδωσε σημεία ζωής. Η κατάθεση του κ. Κούγια θα μελετηθεί από τον ανακριτή, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται..

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε