Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Εξαφάνιση Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο των αρχών τα διαγραμμένα μηνύματα ενός άνδρα με τον κρεοπώλη

Εξαφάνιση Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο των αρχών τα διαγραμμένα μηνύματα ενός άνδρα με τον κρεοπώλη

Το θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι συνεχίζεται με τις αρχές να εξακολουθούν να χτενίζουν την περιοχή. Οι έρευνες μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες. 

Τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι έχει μπει και ένα νέο πρόσωπο, που ίσως η μαρτυρία του θεωρείται κλειδί.

Το συγκεκριμένο αυτό πρόσωπο οι αρχές θεωρούν ότι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Εκτός από τον κρεοπώλη, λοιπόν, που είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη πριν εξαφανιστεί, είναι ένας φίλος του 31χρονου αγνοούμενου, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή (12.01.2024) κατέθεσε στις αρχές και τη Δευτέρα (15.01.2024) το βράδυ παρέδωσε το κινητό του στην αστυνομία.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε διαγράψει τόσο τις τηλεφωνικές κλήσεις, όσο και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον κρεοπώλη, την επίμαχη χρονική περίοδο της εξαφάνισης του Μπάμπη, και έτσι χρειάστηκε να ανακτηθούν από τις αρχές.

Στο μεταξύ πολλές από τις δικαιολογίες του κρεοπώλη σχετικά με την υπόθεση της εξαφάνισης χαρακτηρίζονται από αστυνομικές πηγές ως «αστείες». Ο ίδιος φέρεται να έχει επαναλάβει ότι δεν θυμάται με ακρίβεια τα όσα έκανε από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο Μπάμπη στη διασταύρωση που του είχε ζητήσει και πήρε τον δρόμο για το σπίτι του.

Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε κηλίδα αίματος σε βάρκα σε λιμνοθάλασσα, η οποία θα σταλεί και θα εξεταστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Πάντως, σύμφωνα με τα πρώτα σενάρια, η κηλίδα αίματος φαίνεται να μην ανήκει σε κάποιον άνθρωπο. 

Στο βούλευμα, αναφέρεται πως ο κρεοπώλης κάλεσε τον 31χρονο σε συνάντηση το μοιραίο απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου 2024 και όχι το αντίθετο, όπως είχε αρχικά καταθέσει ο 50χρονος.

Ένα άλλο στοιχείο που αποκάλυψε η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, είναι πώς όταν ο κρεοπώλης προσήχθη στο τμήμα και μπήκε στο κρατητήριο ρώτησε άλλους κρατούμενους εάν γνωρίζουν πώς είναι η κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις