Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εξαφάνιση ράπερ: Άκαρπες έρευνες στη Θεσσαλονίκη – “Σηκώθηκε” και drone

Εξαφάνιση ράπερ: Άκαρπες έρευνες στη Θεσσαλονίκη – “Σηκώθηκε” και drone

Ο 24χρονος ράπερ παραμένει αγνοούμενος μετά το τελευταίο μήνυμα που ανέβασε στο διαδίκτυο. Η εξαφάνιση έχει προκαλέσει αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη

Σχεδόν τρία 24ωρα συμπληρώνονται από την εξαφάνιση του ράπερ Lamanif με την αγωνία της οικογένειας του και των φίλων να βρίσκεται στο ζενίθ. Ο 24χρονος μουσικός που το απόγεμα της περασμένης Δευτέρας γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει, εξαιτίας ενός βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο το οποίο περιείχε ερωτικές του στιγμές, δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής κανένα σημάδια ζωής.

Από την ώρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση από τη γιαγιά του στο Αστυνομικό Τμήμα του Θερμαϊκού, άλλα και την έκδοση του Silver Alert από τη Γραμμή Ζωής, στη Θεσσαλονίκη έχει σημάνει συναγερμός. Αστυνομικοί, φίλοι και συγγενείς έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του. Ανάμεσα τους και η εθελοντική διασωστική ομάδα ΟΦΚΑΘ από χθες έχει ριχτεί στην μάχη της αναζήτησης του Lamanif ή του Λάμπρου Μανιφάβα όπως είναι το πραγματικό του όνομα. Έτσι με την ανατολή της σημερινής ημέρας η ομάδα με επικεφαλής τον Χρήστο Ράμο, ξεκίνησε και πάλι να χτενίζει την περιοχή της Περαίας στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εντοπίσει κάποιο στοιχείο το οποίο θα τους οδηγήσει στον εντοπισμό του νεαρού μουσικού.

Έμπειρα μέλη της ομάδας με τον κατάλληλο εξοπλισμό, αλλά και με τη συνδρομή ακόμα και drone θα “σαρώσουν” μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σημείο που διέμενε ο Lamanif, με τις ευχές όλων να υπάρξει σύντομα ένα θετικό νέο. Την ίδια ώρα άνδρες της ΕΛ. ΑΣ ψάχνουν τα σημεία που επισκέπτονταν συχνά ο μουσικός, ενώ φίλοι και συγγενείς του δίνουν κι αυτοί το δικό τους αγώνα προκειμένου να βρουν όσο το δυνατόν συντομότερα το αγαπημένο τους πρόσωπο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ – ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις