Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Εξαφάνιση στην Κορινθία: Θρίλερ στα Λουτρά Ωραίας Ελένης με ένοικο ξενοδοχείου που αγνοείται

Εξαφάνιση στην Κορινθία: Θρίλερ στα Λουτρά Ωραίας Ελένης με ένοικο ξενοδοχείου που αγνοείται

Σε εξέλιξη οι έρευνες στα Λουτρά Ωραίας Ελένης στην Κορινθία, μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση 66χρονου άντρα, που έμενε σε ξενοδοχείο της περιοχής…

Κορυφώνεται η αγωνία των στενών συγγενών του 66χρονου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς στα Λουτρά Ωραίας Ελένης στην Κορινθία. Έμενε σε ξενοδοχείο της περιοχής, όταν πριν από δύο 24ωρα τον είδαν να βγαίνει, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Η εξαφάνιση δηλώθηκε στις Αρχές και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές στην Κορινθία για την εξαφάνιση 66χρονου από τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης. Ο άνδρας που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, αναχώρησε από το ξενοδοχείο, όπου διέμενε το απόγευμα της Τρίτης (09/04) και δεν επέστρεψε. Το όχημα του εντοπίστηκε στην παραλία Κεγχρεών.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχει το Λιμεναρχείο Κορίνθου, η Πυροσβεστική, αστυνομικοί του Α.Τ Κορίνθου και του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, η Κυνοφιλική Ομάδα Ερευνας και Διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας με τον εκπαιδευμένο σκύλο.

Η εξαφάνιση του 66χρονου στην Κορινθία δηλώθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας. Οι δικοί του άνθρωποι αγωνιούν και ευελπιστούν να ολοκληρωθούν με αίσιο τρόπο οι έρευνες. Δείτε παρακάτω εικόνες του korinthostv.gr, από την περιοχή, που βρίσκονται αστυνομικοί και άντρες της ΕΜΑΚ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις