Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: «Φοβάμαι μην έχουμε νέα υπόθεση Άλεξ» λέει ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: «Φοβάμαι μην έχουμε νέα υπόθεση Άλεξ» λέει ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης

Ένα νέο στοιχείο αξιολογείται από τους αστυνομικούς, την ώρα που οι έρευνες για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι παραμένουν άκαρπες…

Οι μέρες περνούν και η αγωνία στο Μεσολόγγι για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη παραμένει στα ύψη. Παρά τις έρευνες που γίνονται μέρα και νύχτα, δεν έχει βρεθεί κάποιο σημάδι ζωής του αγνοούμενου νεαρού. Στο μικροσκόπιο βρίσκεται διαρκώς ο 50χρονος κρεοπώλης, που ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον 31χρονο. Εκτός από εκείνον, οι Αρχές εστιάζουν και σε ένα «τρίτο πρόσωπο» που φέρεται να έπαιξε ρόλο στα δραματικά γεγονότα. Η ανάκτηση δεδομένων από το κινητό του 50χρονου συνεχίζεται με τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών, να διαπιστώνουν μια νέα αντίφαση. Το βράδυ της εξαφάνισης, δεν τηλεφώνησε ο αγνοούμενος στον κρεοπώλη, αλλά ο 50χρονος, που στη συνέχεια έσβησε μια σειρά από μηνύματα.

Συνεχίζονται για δωδέκατη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη, με τις Αρχές να χτενίζουν την περιοχή του αεροδρομίου στο Μεσολόγγι, προσπαθώντας να εντοπίσουν τα ίχνη του. O 50χρονος κρεοπώλης, που ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον 31χρονο, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει πέσει σε αντιφάσεις. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στα ερωτήματα που του απευθύνουν οι αστυνομικοί, προβάλλει «αστείες» δικαιολογίες.

Με την αγωνία για την τύχη του 31χρονου Μπάμπη να κορυφώνεται, drones, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμα και δύτες συμμετέχουν στις επιχειρήσεις των Αρχών. Ένα νέο στοιχείο που έρχεται στο φως, είναι ότι ναι μεν ο 50χρονος έχει σβήσει τους έντονους διάλογους που είχε με τον 31χρονο, ωστόσο φαίνεται πως ο 50χρονος κάλεσε τον Μπάμπη το βράδυ της εξαφάνισης στο τηλέφωνο και όχι ο αγνοούμενος.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στο Mega για την εξέλιξη της έρευνας. «Είναι μια ιδιαίτερη περιοχή γεωλογικά. Το αντλιοστάσιο ερευνήθηκε από μεγάλη ομάδα. Μια σορός, στατιστικά, όσο και αν ερευνηθεί το σημείο, μπορεί να βρεθεί και τυχαία, έχοντας μελετήσει και την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο άνθρωπος που είναι στο «κάδρο» τα γνώριζε πολύ καλά γιατί είναι άνθρωπος της περιοχής.

Συνεχίζονται οι έρευνες. Έχει ενεργοποιηθεί ο κυνηγετικός σύλλογος Αγρινίου και η ομοσπονδιακή θηροφυλακή και θα πάρουν μέρος στις έρευνες», είπε αρχικά. «Για να μην έχουμε μια νέα υπόθεση Άλεξ στη Βέροια, μπορεί να μη βρεθεί ποτέ η σορός.

Υπάρχει μια ατμόσφαιρα που μας λέει ότι μπορεί να υπάρχει 2ο αυτοκίνητο και άτομο. Αν υπάρχει 2ο αυτοκίνητο ο Μπάμπης μπορεί να βρίσκεται εκτός της περιοχής ερευνών – εκεί σταματά και το σήμα του τηλέφωνου του Μπάμπη», συμπλήρωσε ο κ. Τσούκαλης.

«Γίνεται μια ερευνά για να δούμε στο συγκεκριμένο σημείο, συγκεκριμένη ώρα που ήταν εκεί ο κρεοπώλης, τι τηλεφωνά υπάρχουν στις κεραίες και τι σχέση έχουν με τον κρεοπώλη», συνέχισε κλείνοντας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις