Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Εξαφάνιση στο Ρέθυμνο: Βρέθηκε ζωντανός στην Κρήτη ο 38χρονος αγνοούμενος

Εξαφάνιση στο Ρέθυμνο: Βρέθηκε ζωντανός στην Κρήτη ο 38χρονος αγνοούμενος

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση του 38χρονου στο Ρέθυμνο. Ο άντρας εντοπίστηκε και μίλησε με συγγενείς του, στην Κρήτη…

Οι προσευχές συγγενών και φίλων του 38χρονου εισακούστηκαν και το φινάλε στην υπόθεση – θρίλερ με την εξαφάνιση του άντρα στο Ρέθυμνο είχε αίσιο τέλος. Την αυλαία στις έρευνες έριξε ο ίδιος, όταν τηλεφώνησε σε συγγενείς του, στην Κρήτη. Εκείνοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο άντρας ήταν αγνοούμενος για δύο ημέρες και οι έρευνες είχαν επεκταθεί από το Ρέθυμνο, τόσο στο Ηράκλειο όσο και στα Χανιά.

Τέλος στην αγωνία της οικογένειας του 38χρονου που είχε εξαφανιστεί καθώς βρέθηκε και μίλησε με τους συγγενείς του. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Πρωτομαγιάς, ο 38χρονος εντοπίστηκε από τους συγγενείς του και μίλησε με την οικογένειά του λέγοντας πως είναι καλά στην υγεία του.

Υπενθυμίζεται, πως η δήλωση της εξαφάνισης του 38χρονου είχε δηλωθεί από την σύζυγό του η οποία είχε αναφέρει στις αρχές ότι έφυγε από το σπίτι τους και έκτοτε χάνονται τα ίχνη του.

Άμεσα στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση από την αστυνομία που ερευνά όλη την ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου ενώ για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί Silver Alert.

Ο μετανάστης που τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Κρήτη, δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το Σάββατο 29 Απριλίου 2023. Με στενούς φίλους του να εκφράζουν από την πρώτη στιγμή φόβους για τη ζωή του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις