Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκτροχιάστηκε τρένο στη Λαμία – Τραυματίστηκε γυναίκα

Εκτροχιάστηκε τρένο στη Λαμία – Τραυματίστηκε γυναίκα

Όλα έγιναν περίπου στις 5 και μισή το πρωί μέσα στον σταθμό του ΟΣΕ στην Λαμία. Το τρένο που εκτελεί το πρώτο τοπικό δρομολόγιο από το σταθμό του ΟΣΕ στο Λιανοκλάδι μέχρι και στην Στυλίδα. Το τρένο εκτροχιάστηκε μπήκε σε άλλη γραμμή και έπεσε με δύναμη πάνω σε τοίχο.

Μία γυναίκα, υπάλληλος του ΟΣΕ που επέβαινε στο τρένο τραυματίστηκε και εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό. Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση από τον ΟΣΕ, αλλά όλα δείχνουν ότι ότι κάποιος ξέχασε να αλλάξει τα “κλειδιά” με αποτέλεσμα το τρένο μπαίνοντας στο σταθμό να εκτροχιαστεί.

Μέσα στο τρένο ήταν ελάχιστοι επιβάτες. Εκτός από τον μηχανοδηγό, ο οποίος δεν τραυματίστηκε ήταν και μια 48χρονη συνοδός, που εργάζεται ως προϊσταμένη στον ΟΣΕ, και η οποία είναι η γυναίκα που τραυματίστηκε.

Χρειάστηκε μάλιστα οι πυροσβέστες να κόψουν τα κάγκελα για να την απεγκλωβίσουν και στη συνέχεια την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ακόμη μια 50χρονη επιβάτης του τρένου.

Ο μηχανοδηγός, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν έχει τραυματιστεί, ωστόσο φέρεται να έχει εγκαταλείψει το σημείο του ατυχήματος.

Πηγή: tvstar

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις