Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Έλενα Ξυδιά: Έπαιξε πιάνο μέσα στη λίμνη στην Καστοριά και ήταν απόλαυση

Έλενα Ξυδιά: Έπαιξε πιάνο μέσα στη λίμνη στην Καστοριά και ήταν απόλαυση

Εκπληκτικές εικόνες στην Καστοριά και την λίμνη της. Η Έλενα Ξυδιά που έπαιξε πιάνο γίνεται viral με τις εικόνες από το σχετικό βίντεο να κάνουν το γύρο του διαδικτύου…

Οι εικόνες από την Καστοριά και την πανέμορφη λίμνη της, κάνουν το γύρο του διαδικτύου και εντυπωσιάζουν. Η Έλενα Ξυδιά που είχε γίνει είδηση γνωστή και ως η «ιπτάμενη πιανίστα» αφού είναι η μοναδική στον κόσμο που έπαιξε πιάνο στον αέρα  πάνω από την κοιλάδα των Τεμπών, μάγεψε εκ νέου το κοινό παίζοντας πιάνο, αυτή τη φορά στη μέση της λίμνης της Καστοριάς.

Πιο συγκεκριμένα η «ιπτάμενη πιανίστρια» έπαιξε πιάνο στη μέση της λίμνης της Καστοριάς, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την προώθηση της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς της πόλης, και έπειτα από συνεργασία με με τον Δήμο Καστοριάς.

Η ταλαντούχα Ελληνίδα πιανίστρια Έλενα Ξυδιά με την πρωτότυπη παρουσία στο χώρο συνδυάζει αριστοτεχνικά την κλασική μουσική μοναδικές δημιουργίες Ελλήνων συνθετών καθώς και αξέχαστες κινηματογραφικές. Δείτε παρακάτω το βίντεο από τα Τέμπη που έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Εκτός από τη μουσική της είναι γνωστή και για την μοναδική της καμπάνια για την προώθηση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις