Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ελένη Τοπαλούδη: Τα 7 νέα στοιχεία για τη δολοφονία – Ανοίγουν στόματα και για τον βιασμό της φοιτήτριας!

Ελένη Τοπαλούδη: Τα 7 νέα στοιχεία για τη δολοφονία – Ανοίγουν στόματα και για τον βιασμό της φοιτήτριας!

Μια σειρά από νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη προέκυψαν από έρευνες αστυνομικών. Αίσθηση από τις αποκαλύψεις για τον βιασμό της 21χρονης ένα χρόνο πριν το έγκλημα…

Μια σειρά από νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη προέκυψαν από έρευνες των επιτελών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου συνθέτει το «παζλ» και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που διενεργείται να διατάξει την αναπαράσταση του εγκλήματος, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν οι ισχυρισμοί των κατηγορουμένων συμφωνούν με τα ευρήματα.

Πιο συγκεκριμένα από στοιχεία που έχουν προκύψει από εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν σε ευρήματα και στοιχεία που συνέλεξαν επιτελείς της σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Λιμενικού Σώματος, προέκυψαν τα εξής:

  1. Δεν υπάρχουν αποτυπώματα του 21χρονου Έλληνα και του 19χρονου Αλβανού, στο σπίτι της Ελένης Τοπαλούδη στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.
  2. Και οι δύο κατηγορούμενοι μετά το αποτρόπαιο έγκλημα συμπεριφέρονται σαν να μην συνέβη τίποτε που να τους συγκλονίσει και ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω του facebook.
  3. Τηλεφωνούν σε διάφορα άτομα για να κανονίσουν ραντεβού για καφέ, ακόμη και σε κορίτσια. Ο 21χρονος Ροδίτης μάλιστα κανονίζει να πάει στο γυμναστήριο την 1η Δεκεμβρίου 2018, για να κάνει γυμναστική και βόλτα.
  4. Βρέθηκε DNA του 21χρονου Ροδίτη και της Τοπαλούδη στην θέση του συνοδηγού του οχήματος του πατέρα του, με το οποίο μετέβησαν με το θύμα στην οικία στους Πεύκους και μετέπειτα την οδήγησαν αιμόφυρτη στην παραλία Φωκίας, όπου την πέταξαν στην θάλασσα και ξεφορτώθηκαν μέρος των πειστηρίων του εγκλήματος.
  5. DNA του 21χρονου Ροδίτη βρέθηκε στο καπάκι της καρότσας του ίδιου αυτοκινήτου.
  6. Σε πειστήρια εντός της οικίας συμπεριλαμβανομένων και δειγμάτων από το μπάνιο, τα ταβάνια και τις πόρτες βρέθηκε DNA του 21χρονου Ροδίτη και του θύματος, ενώ DNA του 19χρονου Αλβανού βρέθηκε σε κοντάρι της σφουγγαρίστρας.
  7. Φέρεται να προκύπτει παραπέρα η χρήση προφυλακτικού καθώς βρέθηκε εξωτερικά αυτού δείγμα DNA του θύματος.

Θυμίζουμε ότι από το ψηφιακό υλικό που έχει διαβιβαστεί από την ΔΕΕ και το Λιμενικό στο πλαίσιο της έρευνας, προκύπτουν φρικιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα που διεπράχθη στο εξοχικό της οικογένειας του 21χρονου Ροδίτη στους Πεύκους. Πιο συγκεκριμένα διαπιστώνεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι «διασκέδαζαν» πριν το έγκλημα στην κουζίνα της οικίας και κατανάλωναν βότκα, ενώ μετά το έγκλημα οι κηλίδες αίματος σε τοίχους, σε έπιπλα και στο μπάνιο παρέμειναν εμφανείς και είναι πλέον αποδείξεις για την βαρβαρότητα που επέδειξαν.

Έρευνες για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Ελένη Τοπαλούδη ένα χρόνο πριν τη δολοφονίας της βιάστηκε από τρεις νεαρούς στον Αρχάγγελο της Ρόδου. Συγκεκριμένα οι τρεις νεαροί οδήγησαν την Ελένη σε σπίτι στον Αρχάγγελο μετά από νυχτερινή διασκέδαση.

Η αποκάλυψη έγινε στις αρχές από τον αστυνομικό που συνάντησε την φοιτήτρια μια εβδομάδα μετά την μοιραία εκείνη νύχτα. Η Ελένη φοβόταν και του αποκάλυψε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει.

«Μου είπε ότι γνώρισε 3 άτομα και μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του ενός μαζί με τον οδηγό, δύο φίλους και μία φίλη της. Κατά τη διαδρομή άφησαν τη φίλη στο σπίτι της και κατέληξαν σε κάποιο σπίτι στην περιοχή του Αρχαγγέλου της Ρόδου. Όπως μου ανέφερε θυμάται ένα κινητό να την τραβάει βίντεο», είπε ο αστυνομικός.

Στο μεταξύ η Ελένη έμαθε ότι κυκλοφορεί το ροζ βίντεο στη Ρόδο από μια φίλη της. Το είχε δει και την ενημέρωσε. Η Ελένη πανικοβλήθηκε. Τους 3 υπόπτους τους γνωρίζει μια συμφοιτήτρια της.

Πηγή: dimokratiki.gr, star

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις