Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελεύθεροι όλοι για τις παράνομες άδειες οδήγησης στη Θεσσαλία

Ελεύθεροι όλοι για τις παράνομες άδειες οδήγησης στη Θεσσαλία
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, η απολογία υπαλλήλων και ιδιοκτητών σχολών οδηγών, για την υπόθεση με τα παράνομα διπλώματα.

Σύμφωνα με το trikalavoice, οι 9 κατηγορούμενοι για την υπόθεση έκδοσης παράνομων αδειών οδήγησης παρουσιάστηκαν ενώπιον Ανακριτού και Εισαγγελέα και κατέθεσαν τα απολογητικά τους υπομνήματα, ενώ απάντησαν και σε ερωτήματα που τους τέθηκαν.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθούν όλοι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ενώ φαίνεται από τους όρους που έχουν επιβληθεί στον καθένα και η «διαβάθμιση» για τις κατηγορίες που τους βαρύνουν.

Συγκεκριμένα στον πρώην και στον νυν διευθυντή της Διεύθυνσης Μεταφορών Τρικάλων επιβλήθηκε η υποχρέωση κατάθεσης εγγύησης ύψους 8.000 ευρώ για τον καθένα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Click4More: Σάλος και 9 συλλήψεις για πλαστά διπλώματα οδήγησης στη Θεσσαλία – Οι 7 δούλευαν στο Υπουργείο!

Στους 2 ιδιοκτήτες των Σχολών Οδηγών επιβλήθηκε η υποχρέωση κατάθεσης εγγύησης 5.000 ευρώ στον καθένα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Στους υπόλοιπους 5 υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών Τρικάλων επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Πηγή: trikalavoice

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις