Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ελπίδες για τον Θύμιο Μπουγά: Μαρτυρία πως τον είδαν στην Αττική

Ελπίδες για τον Θύμιο Μπουγά: Μαρτυρία πως τον είδαν στην Αττική

Αναπτερώνονται οι ελπίδες για τον εντοπισμό του Θύμιου Μπουγά, του άνδρα που έχει εξαφανιστεί από τις 4 Μαΐου και ύστερα από αδιανόητο bullying που του έκαναν «νταήδες» στον Πύργο, παρουσιάζοντάς τον ως μανιακό με αλυσοπρίονο. Τις τελευταίες ώρες εξετάζεται σοβαρά μια μαρτυρία πως τον είδαν στην Αττική.

Για τη σημαντική μαρτυρία σχετικά με την τύχη του Θύμιου Μπουγά, η οποία εξετάζεται πολύ σοβαρά, μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN το πρωί της Πέμπτης (19.05.2022)  πρόεδρος της Γραμμής Ζωής Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης. Το πως έφτασε ο 39χρονος από τον Πύργο στην Αττική, αν όντως είναι αυτός που είδε ο άνδρας που επικοινώνησε με τη Γραμμή Ζωής, είναι άγνωστο, ενώ, όπως σημειώνεται, υπάρχει κι ένα μεγάλο κενό από τις 4 Μαΐου όταν ο Θύμιος εξαφανίστηκε έως τις 12 του μήνα όταν η αστυνομία, αναγκάστηκε ουσιαστικά, να ξεκινήσει έρευνες.  

Όπως αποκάλυψε ο Γεράσιμος Κουρούκλης, μέσα στις εκατοντάδες κλήσεις που έγιναν στη Γραμμή Ζωής υπάρχει και μια που θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό του Θύμιου Μπουγά. Ο μάρτυρας που επικοινώνησε είπε ότι τον είδε από πολύ κοντά και τα όσα περιέγραψε ταιριάζουν με τον 39χρονο.

«Διασταυρώνεται η μαρτυρία ενδυματολογικά, από τον σωματότυπο και από το γεγονός ότι υπάρχει τραχειοστομία. Είναι μαρτυρία για την Αττική», είπε ο επικεφαλής της Γραμμής Ζωής, σημειώνοντας πως ο άνθρωπος που επικοινώνησε προσπάθησε να παρκάρει για να πλησιάσει τον 39χρονο αλλά εκείνος το κατάλαβε και εξαφανίστηκε.

«Πιστεύουμε ότι είναι αυτός και κρύβεται. Υπάρχει μεγάλος πανικός στον άνθρωπο», είπε ο Γεράσιμος Κουρούκλης, σημειώνοντας πως μετά την «επίσκεψη» των νταήδων στο σπίτι του, όταν του πέταγαν πυροτεχνήματα και την παρουσίασή του στη συνέχεια ως μανιακού που κυνηγάει ανθρώπους στον Πύργο, ο Θύμιος Μπουγάς τρόμαξε και φοβήθηκε πως τον κυνηγάει η αστυνομία.

Ο Γεράσιμος Κουρούκλης έκανε μια έκκληση στον Θύμιο. «Είμαστε εδώ γι’ αυτόν, να βοηθήσουμε θέλουμε. Έχει τρομάξει φοβερά γιατί αυτά τα καλόπαιδα που του έκαναν τον bullying, δεν το έκαναν μία φορά αλλά επανειλημμένα. Τελευταία φορά ήρθε το πράγμα και ξεχείλισε, πήγαν οργανωμένα σαν αγέλη λύκων, να τον διαπομπεύσουν, να τον κινηματογραφήσουν, να τον βγάλουν στα κοινωνικά δίκτυα για να τον χλευάσουν και να τον τρομοκρατήσουν. Είχε πάει στην Αστυνομία, δεν τον είχαν βοηθήσει».

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις