Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ενδοοικογενειακή βία στην Κρήτη: Μαχαίρωσε στο στήθος τον σύζυγό της στην Ιεράπετρα

Ενδοοικογενειακή βία στην Κρήτη: Μαχαίρωσε στο στήθος τον σύζυγό της στην Ιεράπετρα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μάστιγα η ενδοοικογενειακή βία στην Κρήτη, με τα όσα έγιναν σε σπίτι στην Ιεράπετρα να δείχνουν ορισμένες από τις καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν αστυνομικοί…

Στο νοσοκομείο ο 40χρονος που δέχτηκε την άγρια επίθεση της γυναίκας του, μέσα στο σπίτι που έμεναν στην Ιεράπετρα στην Κρήτη. Η γυναίκα συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και αναμένεται να εξηγήσει τους λόγους της αιματηρής επίθεσης. Τους αστυνομικούς ειδοποίησαν γείτονες που άκουσαν φωνές και κατάλαβαν πως κάτι πολύ σοβαρό έχει συμβεί μέσα στο διαμέρισμα.

Άγριες διαστάσεις έλαβε ένας καυγάς ανάμεσα σε ένα ανδρόγυνο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του συζύγου. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν τα ξημερώματα σε γειτονιά της Ιεράπετρας στην Κρήτη, όταν μία 43χρονη γυναίκα πήρε ένα μαχαίρι και το «κάρφωσε» στο στήθος του 40χρονου συζύγου της.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τον 40χρονο μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο .

Οι γιατροί αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες του έκαναν εισαγωγή με τις πληροφορίες του cretapost.gr να αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Την ίδια ώρα, για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που συνέλαβε την 43χρονη με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις