Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Καρπενήσι: Διακινούσαν τα ναρκωτικά με κούριερ! Εννέα συλλήψεις [pics, vid]

ΦΩΤΟ από το tvstar
ΦΩΤΟ από το tvstar

Ευρείας κλίμακας επιχείρηση για τον εντοπισμό και στην εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες, κοκαΐνη, κάνναβη και χάπια έκσταση, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας έστησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου.

Οι αστυνομικοί είχαν τις πληροφορίες, τις αξιοποίησαν κατάλληλα και κατάφεραν να συλλάβουν τους περισσότερους από τους δράστες. 9 από αυτούς βρίσκονται ήδη στα χέρια των αστυνομικών, που αναζητούν 2 ακόμη.

Η επιχείρηση οργανώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, με τη συνδρομή αστυνομικών των Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας και της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, αλλά και του Αστυνομικού Τμήματος Καρπενησίου.


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έρευνες σε σπίτια, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών, ενώ στις περιοχές της Αθήνας και της Λευκάδας, συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, αντίστοιχα.

Τα μέλη της σπείρας ηλικίας από 21 ως 37 ετών διακινούσαν τα ναρκωτικά μέσω του ΚΤΕΛ Ευρυτανίας ή εταιριών courier συσκευασμένα σε μικροδέματα.

Πηγή: TVstar

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε