Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

ΕΠΑΛ Χαλκίδας: Μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια – Βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό στο προαύλιο

ΕΠΑΛ Χαλκίδας: Μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια – Βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό στο προαύλιο

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας. Μαθήτριες έπαιξαν ξύλο στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος με τις άγριες σκηνές να καταγράφονται σε βίντεο.

Συνέπεια του άγριου ξυλοδαρμού στο προαύλιο του ΕΠΑΛ Χαλκίδας ήταν ο τραυματισμός μίας μαθήτριας από άλλη που άρχισε να χτυπάει την 15χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, το ένα κορίτσι έπεσε λιπόθυμο στο έδαφος μετά την επίθεση.

Μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό, το οποίο συνέβη πριν από λίγα 24ωρα, οι καθηγητές ενημέρωσαν τους γονείς του κοριτσιού και κάλεσαν ασθενοφόρο. Η 15χρονη μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Πριν από λίγες ημέρες το evima.gr, έγινε γνωστή νέα καταγγελία για έναν 17χρονο μαθητή του ΕΠΑΛ Χαλκίδας, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συμμαθητή του την ώρα που βρισκόταν μέσα στην τάξη.

Ο καθηγητής μπήκε στη μέση να χωρίσει τους δύο μαθητές, με αποτέλεσμα να δεχτεί και εκείνος μία καρέκλα στο κεφάλι. Στη συνέχεια ο ένας μαθητής δάγκωσε και έκοψε μέρος του δαχτύλου του άλλου, με το θύμα να υποβάλλεται σε επέμβαση συγκόλλησης στο ΚΑΤ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις