Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη – Οι δρόμοι που θα κλείσουν

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη – Οι δρόμοι που θα κλείσουν

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε όλους τους κεντρικούς δρόμους στη Θεσσαλονίκη προχωρά η Τροχαία από το πρωί της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου, στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στους κεντρικούς δρόμους στη Θεσσαλονίκη, λόγω εκδηλώσεων, συγκεντρώσεων και πορειών που θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία διαφόρων φορέων πόλης μας, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Συγκεκριμένα από τις 11 το πρωί της Τετάρτης, σταδιακά θα υπάρξει διακοπή στην κυκλοφορία και εκτροπή των οχημάτων στις οδούς, Εγνατία, Εθν.Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ.Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Καρ.Ντηλ, Βασ.Ηρακλείου, Γ΄Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ.Λαμπράκη, Κ.Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.

Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης από τις 15.00 μετά το μεσημέρι της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου έως τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου στις οδούς: Εθνικής Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Αλεξ. Σβώλου, Εγνατία, στο τμήμα της από την οδό Γ΄Σεπτεμβρίου μέχρι οδό Εθνικής Αμύνης, Γρ.Λαμπράκη, στο τμήμα της από την οδό Εγνατία μέχρι την οδό Καυτανζόγλου. Από τις 05.00 το πρωί της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στις οδούς:

Αγ.Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Λάζου Εξάρχη μέχρι την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου και στο τμήμα της από την οδό Προξένων μέχρι την οδό Σ. Δραγούμη, Αρμενοπούλου, στο τμήμα της από την οδό Μελενίκου μέχρι την οδό Εθνικής Αμύνης, Πανεπιστημίου, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Γ.Βιζυηνού, Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από την οδό Αγ.Δημητρίου μέχρι την οδό Γ. Λαμπράκη, Ολυμπιάδος, στο τμήμα της από την οδό Ελένης Ζωγράφου μέχρι το ύψος της οδού Κασσάνδρου, Αγγελάκη σε όλο το μήκος της. Άνδρες της τροχαίας θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις