Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Θέλουν να στείλουν άνθρωπο να με σκοτώσει» δηλώνει η 38χρονη στο newsit.gr

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Θέλουν να στείλουν άνθρωπο να με σκοτώσει» δηλώνει η 38χρονη στο newsit.gr

«Θέλουν να με βάλουν φυλακή και να στείλουν άνθρωπο να με σκοτώσει», δηλώνει η 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό κατά του 36χρονου εν διαστάσει συζύγου της σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο της Κρήτης, μιλώντας στο newsit.gr και απαντάει στους ισχυρισμούς του δικηγόρου του ότι τον παγίδευσε.

«Με τρελαίνει η αδικία. Δεν παγίδευσα κανέναν, εκείνος είναι 105 κιλά και εγώ είμαι 57 κιλά όλη όλη. Αν ισχύει αυτό που ισχυρίζονται, τότε γιατί εφόσον άνοιξε την πόρτα στις 23:00 που ήρθε στο ξενοδοχείο και αντίκρυσε τη σύζυγό του, αντί να δει την άλλη γυναίκα που υποτίθεται ότι θα συναντούσε, δεν ξαναέκλεισε την πόρτα ενοχλημένος και να πάει στο καλό», δήλωσε η 38χρονη Μ.Σ. στο newsit.gr για την επίθεση με το καυστικό υγρό στο Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται ότι η δικηγόρος του 36χρονου, Αλεξάνδρα Σπανάκη, που επίσης μίλησε στο newsit.gr, είπε ότι ο εντολέας της τα ξημερώματα του Σαββάτου δεν γνώριζε ότι θα βρεθεί με την 38χρονη στο ξενοδοχείο. Πιο συγκεκριμένα, η κα Σπανάκη υποστήριξε ότι «παραπλανήθηκε ο εντολέας μου. Προφανώς χρησιμοποίησε το όνομα κάποιας άλλης προκειμένου να κλείσει το ραντεβού».

Η 38χρονη συμπληρώνει πως «άλλωστε, το περιστατικό με το οξύ συνέβη τα ξημερώματα, στις 05:00 το πρωί. Να προσθέσω ότι είχαμε βρεθεί και άλλες τρεις φορές στο ίδιο ξενοδοχείο, μια φορά είχε έρθει στο Αρκαλοχώρι μαζί με έναν συγγενή του και άλλη μια φορά συναντηθήκαμε σε άλλο ξενοδοχείο. Έχω τα αποδεικτικά στοιχεία για όλα αυτά, γιατί έκανε στο όνομά του τις κρατήσεις και τις πληρωμές».

Ο 36χρονος, όπως ισχυρίζεται η 38χρονη, το βράδυ που συναντήθηκαν έφυγε μετά από λίγες ώρες, πήγε στο μπαρ που εργάζεται και επέστρεψε στις 4 το πρωί για να την ξανασυναντήσει.

Όσον αφορά το καυστικό υγρό που χρησιμοποίησε, η 38χρονη τόνισε ότι «το προμηθεύτηκα νόμιμα από το ίντερνετ για να το έχω μαζί μου ως μέτρο προστασίας. Οι άνθρωποι που με απειλούν και τους έχω μηνύσει στο παρελθόν για απειλές και ξυλοδαρμούς, κυκλοφορούν με όπλα στη μέση τους, τα οποία επιδεικνύουν με έπαρση.

Σκέφτηκα να έχω το οξύ πάνω μου, γιατί έχω και 2 παιδιά, ως μέτρο προστασίας όπως κάποιος κουβαλάει σπρέι πιπεριού, επειδή κιόλας το Ηράκλειο είναι σαν μεγάλο χωριό», προσθέτει.

«Το χρησιμοποίησα γιατί ήρθα σε αδιέξοδο», είπε για τους λόγους που την οδήγησαν στην επίθεση, από την οποία πιθανότατα ο 36χρονος θα χάσει το μάτι του, ενώ παραμένει σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

«Δεν είμαι περήφανη για αυτή την πράξη μου αλλά καμία φορά όταν έχεις υποστεί ανελέητη βία και συνεχίζεται αυτό, θολώνεις. Υπήρξε και εξαναγκασμός στην σεξουαλική πράξη την τελευταία φορά, με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει, ότι θα με κρεμάσουν και αυτός θα είναι κάτω από κάμερες», δηλώνει επιπλέον η 38χρονη και προσθέτει:

«Δεν μπορώ να περιγράψω τι έγινε εκείνο το βράδυ. Το ότι τον παγίδευσα είναι τόσο αστείο, τόσο εύκολα αποδεικνύεται, που ένα 5χρονο παιδί αντιλαμβάνεται ότι έχει στηθεί πλεκτάνη για να με βάλουν φυλακή και, όπως λένε, να βάλουν άνθρωπο εκεί μέσα να με σκοτώσει».

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Μακρής – Αναστασία Σταματοπούλου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις