Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: “Μας ήρθε κεραμίδα”! Εξομολογήσεις για την 34χρονη Ιωάννα (Βίντεο)

βιτριόλι

Την ώρα που οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν την όραση της 34χρονης Ιωάννας, οι έρευνες για την επίθεση με βιτριόλι μπαίνουν στην τελική ευθεία…

Στο Λουτρό Αμφιλοχίας όλοι όσοι γνώριζαν την 34χρονη είναι ανάστατοι. Μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και την οικογένειά της και περιμένουν να χυθεί άπλετο φως, στη φρικτή επίθεση που δέχτηκε η κοπέλα με βιτριόλι.

Συγγενείς, φίλοι και γείτονες έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για την 34χρονη. Μια γυναίκα, που όπως λένε δεν έδινε δικαιώματα με τη συμπεριφορά της ποτέ. Μιλούν για ένα χρυσό κορίτσι, γεμάτο κέφι και ζωντάνια. Ένα παιδί που σπούδασε και πήρε τη ζωή στα χέρια της. Η 34χρονη είδε την ζωή της να αλλάζει σε δευτερόλεπτα, όταν έφτασε το πρωί της Τετάρτης, 20.05.2020, στην δουλειά της στην Καλλιθέα και ο άνθρωπος που ήθελε να της καταστρέψει την ζωή το κατάφερε, εκτοξεύοντας το βιτριόλι κατά πάνω της.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι: “Το κατάλαβα από τον τρόπο που κινήθηκε” – Τι υποστήριξε η 34χρονη (video)

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, στο Λουτρό Αιτωλοακαρνανίας, βρέθηκε η κάμερα του MEGA, όπου σαστισμένοι από το τραγικό γεγονός, οι συντοπίτες της άτυχης κοπέλας μίλησαν για την ίδια και την οικογένειά της.

Γείτονες, φίλοι και συμμαθητές, όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν για την 34χρονη γυναίκα. Ο κύριος Αντώνης Φραγκάθουλας, γείτονας του θύματος, υποστήριξε πως πρόκειται για ένα πολύ καλό κορίτσι και από πολύ καλή οικογένεια. Με αγωνία περιμένουν πλέον οι κάτοικοι, την έκβαση της υγείας της 34χρονης, αλλά και τον εντοπισμό της μαυροφορεμένης γυναίκας που φέρεται να είναι η δράστης της υπόθεσης.

Ανάλογες μαρτυρίες είχε φιλοξενήσει και η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” στον ΣΚΑΪ…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις