Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ερέτρια: Νιόπαντρος με μωρό δύο μηνών ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος που βρέθηκε νεκρός

Σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ στην Ερέτρια, με τον θάνατο του αξιωματικού. Ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος βρέθηκε νεκρός από διερχόμενο πολίτη, μέσα στο αυτοκίνητό του. Οι σκέψεις των αστυνομικών…

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της αυτοκτονίας που συγκεντρώνει για την ώρα τις περισσότερες πιθανότητες. Πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο, με ένα παιδάκι 2 μηνών, ενώ το αυτοκίνητο -μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρός- ήταν σταθμευμένο κοντά στο Α. Τ. Ερέτριας.

Τον άτυχο διοικητή εντόπισε, σύμφωνα με μαρτυρίες, κάτοικος της περιοχής και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα από σφαίρες ενώ εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε το υπερησιακό του όπλο τύπου glock. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδικοχαμένος αξιωματικός έφυγε χθες το μεσημέρι (26-08-2021) από την υπηρεσία του, αλλά δεν έφτασε στο σπίτι του. Η σύζυγός του άρχισε να τον ψάχνει και λίγο μετά τις 21.00 επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της. Περαστικός εντόπισε τον διοικητή νεκρό, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα παρκάκι, κοντά στο αστυνομικό τμήμα στην Ερέτρια.

Ο νεαρός αξιωματικός, που υπηρετούσε τα τελευταία δυο χρόνια στην Ερέτρια, δεν είχε εκδηλώσει περίεργη ή ανησυχητική συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να δικαιολογεί μια ενδεχόμενη αυτοκτονία.

Τι λέει ο δήμαρχος Ερέτριας

Για τον αδικοχαμένο αστυνομικό μίλησε στο newsit.gr ο δήμαρχος Ερέτριας Ιωάννης Δημητρόπουλος εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αστυνομικού. «Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ό,τι λέει η αστυνομία. Γίνεται έρευνα που συνεχίζεται εντατικά από χθες. Εκφράζω την θλίψη μου και τα συλλυπητήρια μου προς τους οικείους του. Γίνονται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Φυσικά και τον γνώριζα. Είναι μια δύσκολη κατάσταση και περιμένουμε να δούμε τι θα δείξει η έρευνα».  

Πλέον οι Αρχές καλούνται να διαπιστώσουν αν πρόκειται για αυτοχειρία ή για εγκληματική ενέργεια που στήθηκε με τέτοιο τρόπο που να μοιάζει με αυτοκτονία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις