Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Εθνική Οδός: Αγροτοσυνδικαλιστής μπήκε σε ΛΕΑ για να αλλάξει λάστιχο και σκοτώθηκε – Το μοιραίο λάθος

Εθνική Οδός: Αγροτοσυνδικαλιστής μπήκε σε ΛΕΑ για να αλλάξει λάστιχο και σκοτώθηκε – Το μοιραίο λάθος
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μια λάθος κίνηση του στοίχισε τη ζωή. Ο αγροτοσυνδικαλιστής παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην εθνική οδό Κορίνθου – Καλαμάτας και σκοτώθηκε ακαριαία. Πώς σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα…

Ο 65χρονος αγροτοσυνδικαλιστής σκοτώθηκε ακαριαία, με την τραγική είδηση να προκαλεί συγκίνηση και σοκ στους δικούς του ανθρώπους. Κατεθυνόταν προς την Καλαμάτα, όταν κάποια στιγμή διαπίστωσε πως ένα από τα λάστιχα του αγροτικού του χρειαζόταν αλλαγή. Μπήκε σωστά σε ΛΕΑ του αυτοκινητόδρομου και ξεκίνησε την αλλαγή. Κάποια στιγμή όμως ένα από τα μπουλόνια πετάχτηκε στο δρόμο και ο ίδιος προσπάθησε να το πάρει. Έκανε το λάθος να βγει στον αυτοκινητόδρομο και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες Κυριακή 23 Οκτωβρίου, ένας 65χρονος αγροτοσυνεταιριστής από τον Ριζόμυλο Μεσσηνίας σε τροχαίο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο του “Μορέα”. Όλα συνέβησαν γύρω στις 09:00 το πρωί, όταν το αγροτικό ΙΧ όχημα που οδηγούσε έπαθε λάστιχο στο ύψος της Στέρνας.

Άμεσα έκανε το αυτοκίνητο στην άκρη στην ΛΕΑ, ενώ όχημα του “Μορέα” έφθασε στο σημείο και στάθμευσε από πίσω του, για να γίνει η αλλαγή στο λάστιχο με ασφάλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ένα μπουλόνι έφυγε προς το δρόμο κατά τη διάρκεια της αλλαγής και ο άτυχος αγροτοσυνδικαλιστής επιχείρησε να το πιάσει.

Αποτέλεσμα ήταν να τον παρασύρει διερχόμενο όχημα και να βρει ακαριαία τραγικό θάνατο. Ο 65χρονος ήταν γνωστός για τη δράση του στον αγροτικό τομέα στην περιοχή της Μεσσηνίας και ιδιαίτερα αγαπητός.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε σε θλίψη ολόκληρη την περιοχή. Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις