Τετάρτη, 8 Μαΐ
23oC Αθήνα

Εθνική οδός: Ανατριχιαστικός θάνατος για οδηγό μηχανής σε αερογέφυρα της Αθηνών – Λαμίας

Εθνική οδός: Ανατριχιαστικός θάνατος για οδηγό μηχανής σε αερογέφυρα της Αθηνών – Λαμίας

Σφοδρό τροχαίο στην εθνική οδό, με έναν 28χρονο οδηγό μηχανής να χάνει τη ζωή του. Ο άτυχος νεαρός, φορούσε κράνος αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να τον σώσει…

Εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας ώρα 12.30 το μεσημέρι. Ένας νεαρός οδηγός μηχανής χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Μια ατυχία έμελλε να κόψει πρόωρα και αναπάντεχα το νήμα της ζωής του. Ο 28χρονος έχασε τον έλεγχο σε αερογέφυρα και το τέλος του, ήταν ακαριαίο. Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, δεν είχαν περιθώρια να τον επαναφέρουν.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος δικυκλιστής στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και έπεσε πάνω στα κιγκλιδώματα της αερογέφυρας. Ο 28χρονος κινούταν με κατεύθυνση από Αθήνα προς Λαμία.

Όταν έφτασε στην έξοδο της εθνικής οδού προς Λαμία μπήκε στην αερογέφυρα, όταν στο ύψος του πρώην εργοστασίου “Soulis”, από άγνωστη αιτία χάθηκε ο έλεγχος της μηχανής η οποία χτύπησε με δύναμη στα κιγκλιδώματα της αερογέφυρας. Η μηχανή στη συνέχεια σύρθηκε στο δρόμο, ενώ ο 28χρονος έμεινε σφηνωμένος ανάμεσα στα κιγκλιδώματα.

Αν και φορούσε κράνος και όλο τον εξοπλισμό, η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος δικυκλιστής έχασε την ζωή του επι τόπου. Αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων διέκοψαν την κυκλοφορία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 30χρονο. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δείτε τις εικόνες του lamiareport.gr, από το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις