Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Εθνική Οδός: Μηχανάκι ντελιβερά έγινε «σάντουιτς» σε τροχαίο – Δείτε πώς σώθηκε από τα χειρότερα

Εθνική Οδός: Μηχανάκι ντελιβερά έγινε «σάντουιτς» σε τροχαίο – Δείτε πώς σώθηκε από τα χειρότερα

Σοβαρό τροχαίο στην στην Εθνική Πατρών Αθηνών μετά την οδό Κανελλοπούλου. Ο ντελιβεράς τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο…

Ο ντελιβεράς μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο μετά το τροχαίο. Το αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά του, έκοψε ταχύτητα ξαφνικά και ο ίδιος πρόλαβε να φρενάρει. Το όχημα που ακολουθούσε όμως δεν σταμάτησε έγκαιρα και έτσι το μηχανάκι του νεαρού παρασύρθηκε. Για καλή του τύχη, πρόλαβε και έπεσε αριστερά του, πάνω στη νησίδα και απέφυγε να εγκλωβιστεί ανάμεσα στα δύο οχήματα.

Από θαύμα σώθηκε οδηγός ντελίβερι στις 08.15 το πρωί όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ενεπλάκη σε σύγκρουση δύο οχημάτων στην Εθνική Πατρών Αθηνών μετά την οδό Κανελλοπούλου, στην Πάτρα.

Ενα προπορευόμενο όχημα μείωσε ταχύτητα γιατί είχαν σταματήσει μπροστά του. Ο οδηγός του δικύκλου ακολουθούσε και φρέναρε, όμως πίσω του ερχόταν άλλο όχημα που οδηγούσε ηλικιωμένος με μεγάλη ταχύτητα! Το μηχανάκι βρέθηκε ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα και στην κυριολεξία έγινε «σάντουιτς.»

Ευτυχώς ο ντελιβεράς πρόλαβε και έπεσε αριστερά του πάνω στη νησίδα και απέφυγε να εγκλωβιστεί ανάμεσα στα δύο οχήματα. Και μόνο η εικόνα από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου που προπορευόταν αποδεικνύει το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν ο ντελιβεράς δεν έπεφτε στη νησίδα.

Ο νεαρός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Ερευνα διενεργεί η Τροχαία Πατρών. Δείτε το βίντεο του flamis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις