Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Έβρεξε” δέντρα και… αποδυτήρια στην Ξάνθη (ΦΩΤΟ & VIDEO)

ΦΩΤΟ από το ThrakiToday
ΦΩΤΟ από το ThrakiToday

Καταστροφές, μικρής ωστόσο έκτασης, προκάλεσε το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Ξάνθη το βράδυ της Παρασκευής.

Λίγο μετά τις 22.00 σημειώθηκε έντονη βροχόπτωση που συνοδεύτηκε από ισχυρούς ανέμους, καιρικά φαινόμενα που προκάλεσαν ζημιές κυρίως στην παραλιακή ζώνη της Ξάνθης.

Στην παραλία του Μυρωδάτου, όπου και καταγράφηκαν οι περισσότερες ζημίες, οι άνεμοι έριξαν δένδρα, χωρίς ωστόσο αυτά να πέσουν πάνω στο οδόστρωμα και να προκαλέσουν πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Όπως γράφει το thrakitoday, οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή ήταν τόσο έντονοι που κατάφεραν να ρίξουν δύο ξύλινες κατασκευές που βρίσκονταν τοποθετημένες κατά μήκος της παραλίας και οι οποίες χρησιμοποιούνταν ως αποδυτήρια για τους λουόμενους.

Ζημιές μικρής έκτασης προκλήθηκαν σε κάποιους από τους κάδους απορριμμάτων, ενώ οι άνεμοι κατάφεραν να λυγίσουν τις σιδερένιες κολώνες της πλαζ, πάνω στις οποίες έχουν τοποθετηθεί τόσο η Γαλάζια Σημαία, που κέρδισε φέτος η παραλία του Μυρωδάτου, όσο και η σημαία του δήμου και η Ελληνική σημαία.

Μικροπροβλήματα δημιουργήθηκαν κατά μήκος του οδικού δικτύου της παραλιακής ζώνης, κυρίως λόγω αποσχισμένων κλαδιών ή σκουπιδιών και κάδων απορριμμάτων που είχαν παρασυρθεί από τους ανέμους.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο: Χάρισε ζωή με το θάνατό του

Λασίθι: Σκότωσαν το σκύλο και τον παππού και έβαλαν φωτιά στο σπίτι!

Εύβοια: Έβαλε το φίλο του για “δόλωμα” κι έχασε τη γυναίκα του

Μητέρα και γιος νεκροί σε τροχαίο στη Δράμα

Ρέθυμνο: “Κάντε πέρα τους φασίστες της Χρυσής Αυγής”

Κρέμασαν σκύλο έξω από σχολείο στην Αμαλιάδα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε