Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Έβρος: 3 συλλήψεις διακινητών για την μεταφορά 11 μεταναστών

Έβρος: 3 συλλήψεις διακινητών για την μεταφορά 11 μεταναστών

Ακόμη 2 συλλήψεις διακινητών στον Έβρο για την μεταφορά 11 μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στο ελληνικό έδαφος.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 13/06 στην περιοχή του οικισμού Βρυσικών, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει, όμως αυτός συνέχισε να οδηγεί και προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο.

Με τη σύλληψη διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για αλλοδαπό διακινητή, χωρίς δίπλωμα οδήγησης, ο οποίος μετέφερε παράνομα τέσσερις μετανάστες που στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και στην ίδια περιοχή Βρυσικών συνελήφθη ακόμη ένας αλλοδαπός διακινητής για τη μεταφορά τριών μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στη χώρα.

Και αυτός δεν σταμάτησε το αυτοκίνητο στο σήμα της αστυνομίας ενώ διαπιστώθηκε πως δεν είχε δίπλωμα ενώ το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Η τρίτη σύλληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών, διαπίστωσαν ότι αλλοδαπός οδηγός φορτηγού είχε κρύψει στο ρυμουλκό 4 μετανάστες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις