Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Έβρος: Ανατριχιαστικός θάνατος νεαρής μητέρας σε τροχαίο – Το αυτοκίνητο που οδηγούσε σφήνωσε κάτω από φορτηγό [pics]

Έβρος: Ανατριχιαστικός θάνατος νεαρής μητέρας σε τροχαίο – Το αυτοκίνητο που οδηγούσε σφήνωσε κάτω από φορτηγό [pics]

Νέα τραγωδία στην Εγνατία Οδό. Δάκρυα στην Κομοτηνή για την μητέρα ενός ανήλικου παιδιού…

Από την Κομοτηνή ήταν τελικά η γυναίκα που άφησε την τελευταια της της πνοή, στην άσφαλτο στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κήπων στο ύψος περίπου των Λουτρών. Επίσης ήταν μητερα ενός ανήλικου παιδιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αυτοκίνητο της γυναίκας προσέκρουσε -για άγνωστο λόγο- στο πίσω μέρος νταλίκας που είχε σταθμεύσει στη λωρίδα επιβράδυνσης λόγω βλάβης με αποτέλεσμα η οδηγός να εγκλωβιστεί και να χάσει τη ζωή της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού της άτυχης γυναίκας από το όχημα, το οποίο είχε «σφηνώσει» κατά το ήμισυ κάτω από τη νταλίκα. Η επιχείρηση οργανώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και διήρκησε αρκετή ώρα, ενώ εν τέλει τη σορό παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας στην Εγνατία Οδό

Φλεγόμενο φορτηγό στην ίδια περιοχή

Το επαγγελματικό φορτηγό έπιασε φωτιά προχθές το απόγευμα (09-07-2018) στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Μέστης του Έβρου.

Στο σημείο επενέβη, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης, που επιχείρησε κατάσβεση με ένα όχημα και τρεις πυροσβέστες. Από την φωτιά σημειώθηκαν σφοδρές υλικές ζημιές στο φορτηγό.

Ευτυχώς, ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, καθώς πρόλαβε και βγήκε έγκαιρα από το όχημα. Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε προσωρινά μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη.

Το φορτηγό στις φλόγες στην Εγνατία Οδό

Πηγή: xronos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις