Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Έβρος: Αυτές είναι οι εθελόντριες που βρίσκονται δίπλα σε στρατιώτες και αστυνομικούς (Βίντεο)

Έβρος: Αυτές είναι οι εθελόντριες που βρίσκονται δίπλα σε στρατιώτες και αστυνομικούς (Βίντεο)
ΦΩΤΟ από intime

Την συμπαράστασή τους στις Ελληνικές δυνάμεις, που τα τελευταία 24ωρα, δίνουν την ψυχή τους μέρα – νύχτα στις Καστανιές και στα σύνορα της χώρας με την Τουρκία, προσφέρουν απλόχερα οι εθελόντριες του πολιτιστικού συλλόγου “Νέα Βύσσα”, Ορεστιάδας.

Ως σύγχρονες μάνες του “λόχου” καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, προκειμένου να  προσφέρουν χειροποίητα φαγώσιμα και μια γλυκιά κουβέντα, στους άγρυπνους φρουρούς των συνόρων ως ένδειξη σεβασμού στο έργο τους.

Κάθε λογής πίτες, νερά και γλυκίσματα λίγα μόνο από τα καλούδια που φτιάχνουν στα σπίτια τους, με σκοπό όπως λένε στις αναρτήσεις τους στο Facebook, να ενισχύσουν την ψυχολογία εκείνων που καταβάλουν τιτάνιες προσπάθειες, προκειμένου η χώρα να παραμένει ασφαλής από κάθε ασύμμετρη απειλή.

https://www.facebook.com/tasoulaanastasia.karlioti/videos/909191546167964/

Προκειμένου μάλιστα η κίνηση τους αυτή, να μην παρεξηγηθεί από κανέναν, σε μήνυμα τους αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με την τροφοδοσία της ελληνικής δύναμης και πως όλη αυτή η προσπάθεια είναι μια καθαρά δική τους πρωτοβουλία, στα όρια του εθελοντισμού που πρεσβεύουν.

Οι ίδιες έχουν αναλάβει μέχρι και την μεταφορά των προϊόντων, αφού μετά το ραντεβού που δίνουν  στον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού για την συγκέντρωση των ειδών, αμέσως μετά μπαίνουν στα αυτοκίνητα τους με προορισμό τις Καστανιές και το σύνθημα “Όλη η Ελλάδα μια γροθιά”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις