Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Έβρος: ”Επιστήμονας” στο τελωνείο – Άφωνοι από τα όσα έκρυβαν οι ζάντες του αυτοκινήτου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για την υπόθεση η αστυνομία προχώρησε σε επίσημες ανακοινώσεις. Η έρευνα στο αυτοκίνητο πήρε απρόβλεπτη τροπή…

Στην κατάσχεση 5 κιλών και 625 γραμμαρίων ηρωίνης, που βρίσκονταν κρυμμένα σε ειδικώς μετασκευασμένες ζάντες τροχών αυτοκινήτου, προχώρησαν άντρες της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, κατά τη σύλληψη 34χρονου από την Αλβανία στο τελωνείο των Κήπων, στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία.

Σύμφωνα με την Αστυνομνία, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας με τις αλβανικές αρχές για την αποδόμηση εγκληματικών δικτύων εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στο εσωτερικό των δύο χωρών, προχθές εντοπίστηκε ο 34χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση στην εισαγωγή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος, εντοπίστηκε να εισέρχεται στην Ελλάδα από την Τουρκία, διαμέσου του Συνοριακού Σταθμού Κηπών, έχοντας επιμελώς κρυμμένα, σε ειδικώς μετασκευασμένες ζάντες τροχών του αυτοκινήτου του, 5.625 γραμμάρια ηρωίνης τα οποία στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν: το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 2.500 Λεκ Αλβανίας, δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας και ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό όχημα. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε