Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Έβρος: Τράκαραν με φορτηγό και έγινε έτσι το αυτοκίνητό τους – Πέντε τραυματίες σε νοσοκομείο [pics]

Έβρος: Τράκαραν με φορτηγό και έγινε έτσι το αυτοκίνητό τους – Πέντε τραυματίες σε νοσοκομείο [pics]

Νέο τροχαίο στα όρια των νομών Ροδόπης και Έβρου. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, με τους εγκλωβισμένους να καλούν σε βοήθεια…

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν ένα φορτηγό και ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, σημειώθηκε γύρω στις 22.30 το βράδυ της Πέμπτης (06-09-2018), υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στο 596ο χ.μ. της Εγνατίας οδού, στα όρια των νομών Ροδόπης και Έβρου.

Ενδεικτική της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι η αρχκή εικόνα, όπου το εμπλεκόμενο Ι.Χ. φαίνεται να έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Το ευτύχημα είναι ότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, παρέλαβαν μόνο τραυματίες, 5 συνολικά και τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Σημειώνεται, πάντως, ότι και οι 5 τραυματίες επέβαιναν στο επιβατηγό αυτοκίνητο, ενώ οι 3 εξ αυτών είχαν εγκλωβιστεί μετά από τη σύγκρουση. Για τον απεγκλωβισμό τους επιχειρούσαν επί μιάμιση ώρα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, από τις υπηρεσίες της Αλεξανδρούπολης και των Σαπών Ροδόπης. Επισημαίνεται, τέλος, ότι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα η Εγνατία οδός παρέμεινε κλειστή στο ρεύμα προς Κομοτηνή, όπου συνέβη το ατύχημα.

Το σημείο του τροχαίου ατυχήματος

Πηγή: inkomotini.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις