Παρασκευή, 14 Ιουν.
31oC Αθήνα

“Έχω μετανιώσει” – Τι λέει ο 17χρονος που πήδηξε από το φάρο (video)

“Έχω μετανιώσει” – Τι λέει ο 17χρονος που πήδηξε από το φάρο (video)
Εικόνα από MEGA

Δύο 24ωρα μετά από τις εικόνες που “έκοψαν” το αίμα όλης της χώρας, ο 17χρονος μαθητής που βούτηξε στο κενό από τον φάρο της Ναυπάκτου, για ένα στοίχημα με φίλους του, μίλησε για πρώτη φορά στο «LIVE NEWS» μαζί με την μητέρα του.

“Δε θυμάμαι τίποτα. ευχαριστώ πολύ όλους σας που νοιαστήκατε για μένα. Αλλά δε θυμάμαι τίποτα εγώ. Έχω χτυπήσει στη μέση και λίγο στο πόδι”.

Στην ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για την πράξη του, απαντάει χωρίς δεύτερη σκέψη: “Ε ναι”! 

“Πέσε με την κοιλιά”!

Συγκλονίζει και ένα νέο βίντεο που προβλήθηκε στο MEGA, στο οποίο  ακούγονται τα όσα έλεγαν συνομήλικοί του 17χρονου, τη στιγμή που αποφάσιζε να ρισκάρει την ίδια του, τη ζωή…

“Νομίζω ότι θέλει χειροκρότημα” ακούγεται να λέει ένας νεαρός. “Με την κοιλιά”! ακούγεται να λέει ένας άλλος. 

Σε αυτό το σημείο είναι που ο 17χρονος έπαιρνε φόρα και χωρίς να το σκεφτεί έπεφτε στο κενό. Ο ανήλικος χτύπησε στο τσιμέντο και από καθαρή τύχη δε σκοτώθηκε.

Το κάνουν πολλοί!

Όπως αποκαλύπτεται, δεν είναι ο πρώτος. Έφηβοι, αλλά και μικρότερα παιδιά, έχουν δοκιμάσει την ίδια βουτιά και στο παρελθόν. Όλα με σκοπό να αποδείξουν στις παρέες τους ότι δεν φοβούνται.

Ανακουφισμένη μετά το ισχυρό σοκ είναι και η μητέρα του. Ξέρει πως το παιδί της απέφυγε τον θάνατο τυχαία. Τώρα, ο 17χρονος παραμένει στο σπίτι του και προσπαθεί να αναρρώσει. Οι γονείς του, ευχαριστούν τον άνθρωπο που έτρεξε για να βοηθήσει. Τον σωτήρα του παιδιού τους, που ακόμα δεν έχουν καταφέρει να συναντήσουν. 

Πηγή: LIVENEWS

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις