Δευτέρα, 22 Απρ.
22oC Αθήνα

Εύοσμος: Αστυνομικές περιπολίες μετά τις συμπλοκές ανηλίκων – «Πάνθηρες» χτενίζουν την περιοχή όλο το 24ωρο

Εύοσμος: Αστυνομικές περιπολίες μετά τις συμπλοκές ανηλίκων – «Πάνθηρες» χτενίζουν την περιοχή όλο το 24ωρο

Ενισχύονται οι περιπολίες στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου μετά τα περιστατικά άγριων ξυλοδαρμών από ομάδες νεαρών. Τρία επεισόδια έχουν σημειωθεί τα τελευταία 24ωρα, με τρεις 17χρονους να συλλαμβάνονται.

Ύστερα από τις πρόσφατες συμπλοκές και τους ξυλοδαρμούς μεταξύ ανηλίκων, ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός ζήτησε από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Χρήστο Μπουλούμπαση, ενίσχυση της αστυνόμευσης και των περιπολιών στην περιοχή.

Η επικοινωνία των δύο ανδρών έγινε τηλεφωνικά και σύμφωνα με τον κ. Μανδαλιανό, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής τον διαβεβαίωσε ότι θα αυξηθούν άμεσα οι πεζές περιπολίες με «Πάνθηρες» και άλλες ειδικές ομάδες.

Όπως ανέφερε ο κ. Μανδαλιανός σε σχετικό αίτημά του να ενισχυθεί με επιπλέον μόνιμο προσωπικό το αστυνομικό τμήμα Ευόσμου, έλαβε την απάντηση από τον κ. Μπουλούμπαση πως κάτι τέτοιο τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι εφικτό, καθώς το προσωπικό της αστυνομίας είναι περιορισμένο και οι ανάγκες σε όλη τη Θεσσαλονίκη ιδιαίτερα αυξημένες.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις