Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εύβοια: Άγρια ληστεία στα Ψαχνά – “Μου έριχναν γροθιές και κλοτσιές”

Εύβοια: Άγρια ληστεία στα Ψαχνά – “Μου έριχναν γροθιές και κλοτσιές”
Intime αρχείο

Είδηση σοκ έρχεται στο φως στην Εύβοια και συγκεκριμένα στα Ψαχνά. Δύο άγνωστοι λήστεψαν και ξυλοκόπησαν άγρια ιδιοκτήτη κεντρικής επιχείρησης της περιοχής.

Ήταν βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (18.04.2020) όταν δύο νεαρά άτομα επιτέθηκαν στον καταστηματάρχη και αφού τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές, πήραν ότι βρήκαν και εξαφανίστηκαν.

“Τους έβλεπα όλη την Μεγάλη Εβδομάδα, περνούσαν και με απειλούσαν ότι η χρονιά δεν θα σου βγει σε καλό…”, περιγράφει.

“Κατά διαστήματα εμφανίζονταν και παρατηρούσα ότι έλειπαν μικροποσότητες από το κατάστημα…”, προσθέτει.

“Την Μεγάλη Πέμπτη (16.04.2020) ενώ έκλεισα το κατάστημα, παραβίασαν τον χώρο, έκλεψαν ποσότητες προϊόντων. Το Μεγάλο Σάββατο (18.04.2020) ενώ ετοιμαζόμουν να κλείσω, είχα κάνει είσπραξη κοντά στα 2.000 ευρώ, παραφύλαγαν και όταν βγήκα στον εξωτερικό χώρο άρχισαν να με γρονθοκοπούν στο κεφάλι”, θυμάται και συνεχίζει:

” Έπεσα κάτω και συνέχισαν να με χτυπούν με κλοτσιές. Πήραν την είσπραξη και εμπόρευμα και έφυγαν. Η αστυνομία τους έπιασε και διαπιστώθηκε ότι από τα 2.000 ευρώ τους είχαν απομείνει μόνο 200. Σήμερα είμαι εγώ, αύριο θα είναι κάποιος άλλος…”, καταλήγει ο άτυχος καταστηματάρχης.

Τη Δευτέρα του Πάσχα (20.04.2020) το πρωί, μετά από έρευνα, το ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων εντόπισε και συνέλαβε τους νεαρούς, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα μετά την διαδικασία του αυτοφώρου.

πηγή: eviathema.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις