Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Εύβοια: Αγριογούρουνο – «κολυμβητής» σε θάλασσα στη Χαλκίδα, δείτε βίντεο

Εύβοια: Αγριογούρουνο – «κολυμβητής» σε θάλασσα στη Χαλκίδα, δείτε βίντεο

Σπάνιες εικόνες στην Εύβοια με ένα αγριογούρουνο να εντοπίζεται μέσα στη θάλασσα, ανοιχτά από τη Χαλκίδα. Τι ανέφερε ο ψαράς που τράβηξε το βίντεο…

Ένα αγριογούρουνο κολυμπάει στη θάλασσα και ο ψαράς που βρίσκεται σε καϊκι ανοιχτά από την Χαλκίδα στην Εύβοια, καταγράφει τις εικόνες. Το ζώο δεν πτοείται και συνεχίζει την πορεία του. Κινείται με ταχύτητα μέσα στο νερό, με τη βάρκα να περνάει παράλληλα. 

Με τα αγριογούρουνα να επελαύνουν σε κάθε γωνιά της Εύβοιας, τα απίθανα σκηνικά πληθαίνουν και πλέον γίνεται viral ένα βίντεο με τα χειμερινά μπάνια ενός αγριογούρουνου στη Χαλκίδα.

Το ζώο βούτηξε από την ακτή Παπαθανασίου το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου και άρχισε να κολυμπάει στην παραλία της Χαλκίδας. Ο κύριος Νέστωρας, ψαράς της περιοχής, διαπίστωσε το παράδοξο θέαμα ενώ είχε ξανοιχτεί με το καίκι του για να ψαρέψει, στην περιοχή.

Όπως περιγράφει στο evima.gr, ενώ ψάρευε, είδε το αγριογούρουνο να περνά δίπλα από το καϊκι του. Πρόλαβε να τραβήξει εικόνες με το κινητό του τηλέφωνο, που δείχνουν το ζώο να κολυμπάει με ταχύτητα.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις