Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εύβοια: Αποφυλακίζεται χούλιγκαν που μαχαίρωσε νεαρό στη Χαλκίδα – Νέα εξέλιξη στον άρρωστο πόλεμο

Εύβοια: Αποφυλακίζεται χούλιγκαν που μαχαίρωσε νεαρό στη Χαλκίδα – Νέα εξέλιξη στον άρρωστο πόλεμο

Τα επεισόδια οπαδικής βίας συνεχίζονται και στην Εύβοια, με ανθρώπινες ζωές να παίζονται κορώνα – γράμματα…

Μαφιόζικες επιθέσεις που μπορούν να κοστίσουν ανθρώπινες ζωές. Τυφλά χτυπήματα με τους αστυνομικούς να βλέπουν ότι τα επεισόδια με πρωταγωνιστές νεαρούς χούλιγκαν συνεχίζονται. Στην Εύβοια το τελευταίο διάστημα έγιναν πέντε συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Ανάμεσά τους και μία γυναίκα που φέρεται να πήρε μέρος σε αυτά.

Δεκτή έγινε από τον Εισαγγελέα Χαλκίδας η αίτηση αποφυλάκισης μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση του 41χρονου  οπαδού του Ολυμπιακού, που φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι οπαδό του Παναθηναϊκού στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το eviatop, είχε κριθεί προφυλακιστέος για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ήταν στις φυλακές Κορυδαλλού. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της χρηματικής εγγύησης και η παρουσίαση για “παρών” στο  Αστυνομικό τμήμα.

Να σημειωθεί, ότι συνολικά πέντε άτομα είχαν συλληφθεί για τις δυο υποθέσεις οπαδικής βίας που συσχετίζονται μεταξύ τους. Ένας οπαδός του Ολυμπιακού, 41 ετών, η σύζυγός του και τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού, ένας 26χρονος Αλβανός και δύο Έλληνες ηλικίας 29 και 34 ετών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις