Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Εύβοια: Ασύλληπτη τραγωδία με έγκυο – Πέθανε λίγο πριν γεννηθούν τα δίδυμα παιδιά της [pics]

ΦΩΤΟ από eviatop
ΦΩΤΟ από eviatop

Η έγκυος γυναίκα κατέρρευσε στην είσοδο του μαιευτηρίου στα χέρια του άντρα της. Ήρθαν στον κόσμο τα δύο αγγελούδια της…

Συγκλονισμένη η Κάρυστος και τα Στύρα, από το θάνατο της 42χρονης Γιάννας Παπαγεωργίου. Η άτυχη γυναίκα πήγαινε την Κυριακή το απόγευμα (16-10-2016) σε μαιευτήριο της Αθήνας για να γεννήσει τα δίδυμα που κυοφορούσε και ξεψύχησε έξω από την κλινική. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσίασε υψηλή πίεση και κατέρρευσε. Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να την επαναφέρουν στη ζωή, αλλά αυτές δεν απέφεραν καρπούς. Κατάφεραν όμως και έφεραν στη ζωή τα δύο δίδυμα παιδιά της, τα οποία χαίρουν άκρας υγείας. Η 42χρονη καταγόταν από την Κάρυστο και ο σύζυγός της από τα Στύρα. Το ζευγάρι διέμενε μόνιμα στα Ν. Στύρα. Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει σήμερα στις 14.00 το μεσημέρι στον Άγιο Κωνσταντίνο Ν. Στύρων, ενώ νωρίτερα αναμένονται απαντήσεις για την τραγωδία, από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

ΦΩΤΟ από eviatop

Τραγωδία με έγκυο στη Βέροια

Έγκυος γυναίκα έχασε την ζωή, ενώ οι γιατροί δεν κατάφεραν να κρατήσουν εν ζωή και το αγέννητο μωρό της. Όλα έγιναν στις 11 Οκτωβρίου, όταν γυναίκα που βρίσκονταν στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης, μεταφέρθηκε από ιδιωτικό κέντρο, στο νοσοκομείο της Βέροιας. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η έγκυος γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο της Βέροιας, δεν είχε σφυγμό. Οι γιατροί προσπαθώντας να σώσουν το αγέννητο μωρό, έκαναν καισαρική, αλλά διαπίστωσαν πως ήταν ήδη νεκρό.

Πηγή: eviatop

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε