Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Εύβοια: Ατύχημα στην κάμερα με τζετ σκι να καταλήγουν από τη θάλασσα στην αμμουδιά παραλίας στην Κύμη

Εύβοια: Ατύχημα στην κάμερα με τζετ σκι να καταλήγουν από τη θάλασσα στην αμμουδιά παραλίας στην Κύμη

Το ατύχημα με τα τζετ σκι σε παραλία στην Κύμη καταγράφεται και οι εικόνες από την Εύβοια κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί…

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς τα πάντα το πρωί, σε παραλία στην Κύμη, έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Όταν οι χειριστές δύο τζετ σκι έχασαν τον έλεγχο και αντί να στρίψουν συνέχισαν ευθεία. Από τη θάλασσα κατέληξαν στην αμμουδιά που υπήρχε κόσμος. Όλα αυτά στην Εύβοια, κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου πρωταθλήματος τζετ σκι που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Άσχημη τροπή πήραν οι αγώνες τζετ σκι σε παραλία στην Κύμη το πρωί του Σαββάτου όταν δυο από αυτά βγήκαν εκτός πορείας με αποτέλεσμα να καταλήξουν στην αμμουδιά, πάνω σε ομπρέλες.

Οι θεατές που βρίσκονταν στην ακτή έτρεχαν να απομακρυνθούν μόλις είδαν τα τζετ σκι να βγαίνουν εκτός πορείας και να κατευθύνονται προς τη στεριά.

Ευτυχώς και οι δύο χειριστές βρίσκονται εκτός κινδύνου ενώ δεν τραυματίστηκε κάποιος θεατής. Στο παρακάτω βίντεο του eviavima.gr, βλέπουμε τη στιγμή του ατυχήματος στην παραλία της Κύμης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις