Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Εύβοια: Αυτό είναι το ζευγάρι απατεώνων που προκάλεσε σάλο στη Χαλκίδα – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους [pics]

Εύβοια: Αυτό είναι το ζευγάρι απατεώνων που προκάλεσε σάλο στη Χαλκίδα – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους [pics]

Είχαν βρει τη συνταγή και χτυπούσαν στη Χαλκίδα και σε άλλες περιοχές στην Εύβοια. Η αστυνομία κατάφερε να συμπληρώσει το πάζλ της υπόθεσης…

Μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 29χρονου και της 45χρονης συνεργού του, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Χαλκίδα, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου κατηγορούμενοι για απάτες.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που παρίστανε το λογιστή και επιχειρούσε να εξαπατήσει ηλικιωμένα κυρίως άτομα, με στόχο χρήματα και κοσμήματα αξίας.

Διαπιστώθηκε ότι ο δράστης, μαζί με την 45χρονη συνεργό του που συνελήφθη, και άλλη μία γυναίκα, η οποία αναζητείται, είχαν διαπράξει τέσσερις απάτες σε περιοχές της Χαλκίδας και μία κλοπή αυτοκινήτου στην περιοχή των Αθηνών.

Πρόκειται για τον ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Σπυρίδων – Παναγιώτη του Ευθυμίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε την 16-04-1989 στην Αθήνα, κάτοικος Ζεφυρίου Αττικής

και την ΣΙΣΚΟΥ Ελένη του Ελευθερίου και της Δήμητρας, που γεννήθηκε την 06-12-1973, κάτοικος Μενιδίου Αττικής

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας για το αδίκημα της απάτης ιδιαίτερης μεγάλης αξίας, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση θα υποβοηθήσει την πληρέστερη εξιχνίαση της ερευνώμενης υπόθεσης και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του ανωτέρω αδικήματος.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα των παραπάνω ατόμων, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2221-0-37030 & 2221-0-37033 του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις