Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Εύβοια: Αυτοκίνητο παρέσυρε ανήλικο ποδηλάτη – Στο νοσοκομείο το τραυματισμένο παιδί – video

Εύβοια: Αυτοκίνητο παρέσυρε ανήλικο ποδηλάτη – Στο νοσοκομείο το τραυματισμένο παιδί – video

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων, «Αγία Σοφία», ένα 12χρονο παιδί, που έκανε ποδήλατο λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του στην Εύβοια και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο…

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου (23-03-2019), όταν ο 12χρονος έφυγε από το σπίτι του με το ποδήλατο, για να πάει 50 μέτρα πιο πέρα και να παίξει σε παρακείμενη οικία που διαμένει ο φίλος του.

Διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα, παρέσυρε τον 12χρονο με το ποδήλατο του, με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί στο δρόμο και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του, οι οποίοι έχουν πάθει σοκ από το γεγονός και ευελπιστούν να ακούσουν κάποιο ευχάριστο νέο από τους γιατρούς.

Πατέρας 12χρονου: Το παιδί είναι σε κρίσιμη κατάσταση

“Έβγαινε με το ποδήλατο από το σπίτι να πάει στη γειτόνισσα να παίξει με τον φίλο του, και όπως έφυγε πέρασε μία κυρία το παρέσυρε.

Έγινε έξω από το σπίτι μου στα 50 μέτρα πιο κάτω. Άκουσα μία φωνή, φώναζε αυτή “Ανδρέα, Ανδρέα” κοίταξα εγώ γρήγορα εκεί πέρα και βρήκα το παιδί κάτω.

‘Έχει πολλαπλά χτυπήματα, αιματώματα στο κεφάλι. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση.”

Πηγή: eviazoom.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις