Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Εύβοια: “Διαλύθηκαν” τα Ψαχνά! Εικόνες απόλυτης καταστροφής από τις τρομακτικές πλημμύρες (pics, video)

Εύβοια: “Διαλύθηκαν” τα Ψαχνά! Εικόνες απόλυτης καταστροφής από τις τρομακτικές πλημμύρες (pics, video)

Μπροστά σε μια βιβλική και ανυπολόγιστη καταστροφή άνευ προηγουμένου βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές τα Ψαχνά, αφού η σφοδρή κακοκαιρία έχει “πνίξει” την Εύβοια.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες και τα video η κακοκαιρία «σάρωσε» στο πέρασμά της τα πάντα μέσα σε λίγες ώρες αφήνοντας πίσω της τεράστιες ζημιές αλλά και θύματα.

Στην περιοχή της τοπικής κοινότητας των Πολιτικών δύο ηλικιωμένοι άνθρωποι και ένα νεογέννητο μωρό έχασαν την ζωή τους κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής. Στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών και κυρίως στο κέντρο της πόλης τα πάντα έχουν καταστραφεί καθώς ο ποταμός Μεσσσάπειος ξεχείλισε και το νερό κατέστρεψε τα πάντα στο περασμά του ενώ η κυκλοφορία προς την Αρτάκη καθώς και προς την Καστέλλα γίνεται με δυσκολία αφού στην περιοχή του «τριγώνου» (δρόμος προς Πανεπιστήμιο) αλλά και του γηπέδου των Ψαχνών η στάθμη του νερού είναι ιδιαίτερα υψηλή όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.

Στο Δημαρχείο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων αυτή την ώρα υπάρχει γιατρός για οποιονδήποτε χρειάζεται βοήθεια ενώ από νωρίς το πρωί επί ποδός βρίσκονται τα μηχανήματα του Δήμου,οι Εθελοντές των Ψαχνών,η Πυορσβεστική και η Αστυνομία.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες

πηγή: psaxna.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις