Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Εύβοια: Έκανε βουτιά και είδε στο βυθό αυτή την εικόνα – Δείτε το βίντεο που αποκάλυψε πως έλεγε την αλήθεια!

ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom

Όταν ξαφνικά ένας νεαρός βγήκε από τη θάλασσα και άρχισε να περιγράφει αυτό που είχε δει ελάχιστοι τον πίστεψαν

Το δελφίνι έκανε την εμφάνισή του ξαφνικά στην πολυσύχναστη παραλία των Αλυκών στη Δροσιά, πλησιάζοντας λουόμενους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στην θάλασσα.

Όλα έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου (01-08-2015) με το δελφίνι να βρίσκεται στην παραλία σε απόσταση αναπνοής από την ακτή. Μέλη της καταδυτικής ομάδας του Γιώργου Μοναστήρογλου “Thalassa Diving School”, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη παραλία, το εντόπισαν και δεν έχασαν την ευκαιρία να κολυμπήσουν μαζί του, ενώ πρόλαβαν και να το βιντεοσκοπήσουν.

Ανάλογες εικόνες είχαμε και το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (31-07-2015) στην παραλία του Άη Γιάννη, στα Άβδηρα της Ξάνθης, όταν ένα δελφίνι κολύμπησε σε απόσταση αναπνοής από την ακτή προκαλώντας φυσικά τα βλέμματα αλλά και το ενδιαφέρον των λουόμενων.

Το δελφίνι έκανε την εμφάνισή του ξαφνικά στην πολυσύχναστη παραλία του νομού, πλησιάζοντας λουόμενους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στην θάλασσα και απολάμβαναν το μπάνιο τους.

Αρχικά οι πολίτες δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς ήταν αυτό που είχε έρθει τόσο κοντά τους, ωστόσο πολύ γρήγορα αντιλήφθηκαν την παρουσία του δελφινιού. Η παρουσία του δελφινιού ήταν σύντομη, καθώς μετά από λίγα μόλις λεπτά αποχώρησε και πάλι για το ταξίδι του στα βαθιά νερά του Θρακικού Πελάγους.

Πηγή: eviazoom

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε