Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Εύβοια: Έκρηξη σε ηλεκτρική σκούπα προκάλεσε εγκαύματα σε άντρα που καθάριζε σπίτι στην Ερέτρια

Εύβοια: Έκρηξη σε ηλεκτρική σκούπα προκάλεσε εγκαύματα σε άντρα που καθάριζε σπίτι στην Ερέτρια

Η ηλεκτρική σκούπα «έσκασε» την ώρα που καθάριζε το σπίτι του, στην Ερέτρια στην Εύβοια. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με εγκαύματα για τις πρώτες βοήθειες.

Συνεχίζεται ο εφιάλτης ενός άντρα από την Ερέτρια, που μεταφέρθηκε τραυματισμένος με εγκαύματα σε νοσοκομείο στην Εύβοια. Όπως είπε στους γιατρούς, την ώρα που καθάριζε το σπίτι του, «έσκασε» η ηλεκτρική σκούπα και ο ίδιος τραυματίστηκε από τη φωτιά που εκδηλώθηκε και τα θραύσματα της συσκευής. Οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και πλέον είναι η σειρά πλαστικού χειρουργού.

Εγκαύματα και πληγές στο πόδι προκάλεσε σε έναν άνδρα η έκρηξη της ηλεκτρονικής σκούπας, με την οποία εκείνη την ώρα καθάριζε το σπίτι του στην Ερέτρια στην Εύβοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, το περιστατικό έγινε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 28 Αυγούστου μετά τις 19:00. Ενώ έκανε δουλειές, είδε την ηλεκτρική σκούπα να εκρήγνυται, προκαλώντας του εγκαύματα, με φουσκάλες και ανοιχτές πληγές, στο πόδι.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με φρικτούς πόνους στα Επείγοντα Περιστατικά του Νοσοκομείου Χαλκίδας, οπού γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια του συνέτισαν οι γιατροί του Νοσοκομείου να τον δει πλαστικός χειρούργος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις