Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Εύβοια: Καταγγελία από την αδερφή εγκύου για το νοσοκομείο Χαλκίδας

Εύβοια: Καταγγελία από την αδερφή εγκύου για το νοσοκομείο Χαλκίδας

Η έγκυος γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο Χαλκίδας στην Εύβοια. Η αδερφή της, που ήταν μαζί περιγράφει από τη δική της οπτική γωνία τα όσα συνέβησαν. Η καταγγελία της προκαλεί αίσθηση…

Η καταγγελία έγινε από γυναίκα που αναφέρει ότι η έγκυος αδερφή της κινδύνευσε από την αδιαφορία γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Συγκεκριμένα, η γυναίκα καταγγέλλει πως το βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου του 2023 πήγε την αδερφή της στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, καθώς ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία.

Μόλις έφτασαν στο Νοσοκομείο, νοσηλευτής κάλεσε αμέσως τον εφημερεύον γυναικολόγο, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρει η κα Γιώτα απάντησε στον νοσηλευτή πως, «δεν βρίσκω το λόγο να κατέβω λυπάμαι».

«Φτάσαμε στο Νοσοκομείο 02.30 τη νύχτα με ιδιωτικό ασθενοφόρο. Ο μόνος άνθρωπος που μας βοήθησε από την πρώτη στιγμή ήταν ο νοσηλευτής που μας μίλησε με το που μπήκαμε μέσα. Εκείνος κάλεσε αμέσως τον γυναικολόγο να κατέβει για να δει την αδερφή μου και εκείνος αρνήθηκε.

Ο νοσηλευτής παρακαλούσε τον γιατρό να έρθει και εκείνος του είπε πως δεν βρίσκει το λόγο να κατέβει. Του είπε να πάρει παρακεταμόλη», δήλωσε χαρακτηριστικά στο evima.gr η αδερφή της εγκύου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις