Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εύβοια – Κορονοϊός: Πλακώθηκαν στο ξύλο για το εμβόλιο σε νυχτερινή έξοδο – Οι ατάκες που ακούστηκαν

Εύβοια – Κορονοϊός: Πλακώθηκαν στο ξύλο για το εμβόλιο σε νυχτερινή έξοδο – Οι ατάκες που ακούστηκαν

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έγινε στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην Κύμη. Η συζήτηση για τον κορονοϊό και το εμβόλιο άναψε τα αίματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα…

Στα χέρια πιάστηκαν δυο φίλοι σε χωριό της Κύμης με αφορμή τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης (17-08-2021) όταν μια παρέα επτά ατόμων, νεαρής ηλικίας, αποφάσισαν να πιούν το ποτάκι τους, το οποίο μάλλον τους «βγήκε ξινό», στο καφενείο του χωριού τους στην περιοχή της Κύμης.

Τίποτα δεν προμήνυε στην αρχή αυτό που θα ακολουθούσε, αφού η παρέα ήταν ευδιάθετη και οι νεαροί συζητούσαν περί ανέμων και υδάτων. Μέχρι που η κουβέντα έφτασε στους εμβολιασμούς.

Σύμφωνα με το eviatop, δύο από τα μέλη της παρέας άρχισαν να υψώνουν τη φωνή τους και να διαφωνούν σε έντονο ύφος. Και γρήγορα η διαφωνία έγινε διαπληκτισμός. Αρνητής των εμβολιασμών ο ένας, υπέρμαχος ο άλλος, λόγο στο λόγο, μετά από λίγο πιάστηκαν και στα χέρια.

«Είσαι πρόβατο» φώναζε ο πρώτος. «Και εσύ ψεκασμένος» ο δεύτερος και τα «γαλλικά» έδιναν και έπαιρναν.

Ευτυχώς δεν άργησαν να παρέμβουν τα υπόλοιπα άτομα της παρέας και ο καβγάς να λήξει. Το διαλύσανε και κάπως έτσι έληξε και η βραδιά με συνοπτικές διαδικασίες για την παρέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις