Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Εύβοια: Λιποθύμησε ο τραγουδιστής που βλέπετε λίγο πριν βγει στη σκηνή (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom

Ο τραγουδιστής κατέρρευσε λίγα λεπτά πριν ανέβει στη σκηνή και οδηγήθηκε σε νοσοκομείο

Νεότερα για την υγεία του Χαλκιδέου τραγουδιστή, Γιώργου Κλακουμάνου, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής (14-08-2015) στο Αιγινήτειο νοσοκομείο, ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο, που υπέστη λίγη ώρα πριν τραγουδήσει ζωντανά σε πανηγύρι στη Βόρεια Εύβοια.

Tοπικό blog της περιοχής ανέφεραν ότι ο τραγουδιστής υπέστη εγκεφαλικό κάτι που διαψεύδεται από τον μάνατζερ του, Κώστα Γιαμαρέλο, ο οποίος μίλησε στο eviazoom.gr, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι το βράδυ της Παρασκευής, του ανέβηκε η πίεση και του γύρισε η γλώσσα, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να λιποθυμήσει.

«Είμαι συνέχεια κοντά του. Είναι σε καλή κατάσταση, ενώ όλη την ώρα μιλάει στο τηλέφωνο. Οι γιατροί τον ξεσκόνισαν στη κυριολεξία και το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι με την πίεση του, που δεν πέφτει με τίποτα. Ενδέχεται μέχρι την Παρασκευή 21 Αυγούστου να έχει πάρει εξιτήριο, όπως μου είπαν. Θέλω να σημειώσω ότι ποτέ δεν υπέστη εγκεφαλικό όπως διέρρευσε από τοπικό blog και στη συνέχεια σε δεκάδες Αθηναϊκά site».

Πηγή: eviazoom

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε