Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Εύβοια: Πέθανε μπροστά στη γυναίκα του ο επιχειρηματίας Γιώργος Δημητρός – ”Δεν είχε καπνίσει ποτέ στη ζωή του”!

ΦΩΤΟ από eviazoom.gr
ΦΩΤΟ από eviazoom.gr

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη Χαλκίδα, αλλά και σε όλη την Εύβοια, η είδηση του θανάτου του 51χρονου επιχειρηματία, Γιώργου Δημητρού…

ο οποίος «έσβησε» ξαφνικά το μεσημέρι της Δευτέρας (30-05-2016) από ανακοπή καρδιάς που προήλθε, σύμφωνα με τους γιατρούς, από έμφραγμα ή ανεύρυσμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 51χρονος που δεν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας στο παρελθόν, ξεκίνησε να πονάει στο στήθος την Κυριακή, ωστόσο οι πόνοι χειροτέρεψαν την επόμενη μέρα και νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, κατέρρευσε στο σπίτι του, μπροστά στην σύζυγο του, η οποία ειδοποίησε το ασθενοφόρο. Ο Γιώργος Δημητρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν, επί δυο ώρες για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο ο 51χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους.

ΦΩΤΟ από eviazoom.gr

Συντετριμμένος ο αδερφός του, Νίκος Δημητρός, ο οποίος είναι γιατρός – παθολόγος στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, τόνισε: “Είμαστε συγκλονισμένοι, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε… Ο Γιώργος ήταν υγιής όλα αυτά τα χρόνια και δεν είχε καπνίσει ποτέ. Την Κυριακή αισθάνθηκε πόνους στο στήθος και την Δευτέρα τον χάσαμε… Όπως ενημερώθηκα από τους συναδέλφους γιατρούς που έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή, ο θάνατος του προήλθε από ανακοπή καρδιάς, αλλά δεν είναι σίγουρο αν πρόκειται για έμφραγμα ή ανεύρυσμα.” τόνισε ο Νίκος Δημητρός.

Η κηδεία του 51χρονου έγινε μέσα σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού το μεσημέρι της Τρίτης (31-05-2016) στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στη Χαλκίδα. Ο Γιώργος Δημητρός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός σε όλη την Εύβοια, εξαιτίας της δουλειάς του. Διατηρούσε την επιχείρηση “Υγειονολογική” που δραστηριοποιείται στον χώρο των απεντομώσεων – απολυμάνσεων και έδρευε στην Χαλκίδα, στην οδό Σταμούλη 10, έχοντας πολλούς εκατοντάδες-χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες στο ενεργητικό του. Είχε καταγωγή από τον Οξύλιθο Κύμης, αλλά διέμενε όλα αυτά τα χρόνια στη Χαλκίδα μαζί με τη σύζυγο του και τα δυο παιδιά τους.

Πηγή: eviazoom.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε