Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Εύβοια: Πήγαν να μαζέψουν μανιτάρια και έζησαν την περιπέτεια της ζωής τους – Αγωνία και φόβος για τις δύο αδερφές!

Εύβοια: Πήγαν να μαζέψουν μανιτάρια και έζησαν την περιπέτεια της ζωής τους – Αγωνία και φόβος για τις δύο αδερφές!

Όταν οι δύο αδερφές ξεκινούσαν από το σπίτι τους, στην Εύβοια, σίγουρα δεν φαντάζονταν τα όσα θα ακολουθούσαν. Τα λεπτά άρχισαν να περνούν αργά και βασανιστικά…

Σε αναζήτηση δύο γυναικών 62 και 60 χρονών που ανέβηκαν στο βουνό Καδί του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου στην Εύβοια, βρίσκονταν μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής (03/11) οι αστυνομικές αρχές με την πυροσβεστική.

Οι δύο γυναίκες που είναι αδερφές, πήγαν από το μεσημέρι στο βουνό για να μαζέψουν μανιτάρια. Αποπροσανατολίστηκαν όμως και έχασαν το δρόμο της επιστροφής.

Οι δικοί τους ανησύχησαν όταν είδαν ότι αργούν και ειδοποίησαν τις Αρχές που αρχικά βρήκαν μόνο το αυτοκίνητο τους. Τελικά λίγο μετά τα μεσάνυχτα εθελοντές από το Μετόχι εντόπισαν τις δύο αδερφές σε χαράδρα καλά στην υγεία τους ,αν και αρκετά φοβισμένες από τις στιγμές που έζησαν.

Στο σημείο όπου χάθηκαν οι δύο γυναίκες δεν υπήρχε σήμα κινητής, κάτι που έκανε τις αναζητήσεις πολύ δύσκολες.

Μάλιστα για την ενίσχυση των ερευνών αργά το βράδυ ζητήθηκε βοήθεια και από την 7η ΕΜΑΚ, που ξεκίνησε με την ορειβατική της ομάδα και επικεφαλής το Διοικητή της Σίμο Αποστόλου.

Ωστόσο δε χρειάστηκε να φτάσει στο μέρος όπου είχαν εξαφανιστεί οι δύο αδερφές. Τέλος καλό όλα καλά, με τις δύο γυναίκες να προσπαθούν να συνέλθουν από την περιπέτεια που έζησαν.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις