Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Εύβοια: Πυροβόλησαν σκύλο στο κεφάλι – Τι λέει ο κτηνίατρος που του έσωσε τη ζωή

πέθανε το λαμπραντόρ του Σιάτλ

Ο σκύλος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε κτηνιατρείο στην Εύβοια. Το χειρουργείο αποδείχθηκε σωτήριο, την ώρα που η Κύμη περιμένει τη σύλληψη του δράστη…

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην Εύβοια με το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου στην Κύμη, όταν βρέθηκε ένα σκυλί σοβαρά τραυματισμένο από μια σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι. Ο δράστης ή οι δράστες της επίθεσης δεν έχουν εντοπιστεί. Άφησαν πίσω ένα αιμόφυρτο ζώου και συνέχισαν την πορεία τους. Ο σκύλος ήταν σοβαρά τραυματισμένος και έδειχνε να ψυχορραγεί.

Ο ιδιοκτήτης κινητοποιήθηκε ταχύτατα και ο σκύλος υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργείο. Νοσηλεύεται σε κτηνιατρείο της περιοχής. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το όπλο φέρεται να ήταν κυνηγετικό.

Όπως αναφέρει ο κτηνίατρος στο evima.gr, το τραύμα ήταν διαμπερές, είχε σπάσει η κάτω γνάθος του και είχε κάνει 2 τρύπες στον φάρυγγα και σχεδόν ολόκληρος ο λαιμός του ήταν μια ανοιχτή άμορφη μάζα.

Έγινε καταγγελία στη αστυνομία από τον ιδιοκτήτη του ζώου και γίνεται έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης που το πυροβόλησε και το τραυμάτισε σοβαρά. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις