Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εύβοια: Σκοτώθηκε τα μεσάνυχτα σε τροχαίο – Έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο

Εύβοια: Σκοτώθηκε τα μεσάνυχτα σε τροχαίο – Έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο

Νέο τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια, με έναν 63χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή. Εφιαλτική νύχτα για τους στενούς συγγενείς του, που είδαν να επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι φόβοι τους…

Θανατηφόρα εκτροπή σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (5/5) ίσως και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην επαρχιακή οδό Λεπούρων – Καρύστου κοντά στην Κοινότητα Ζάρακες στην Εύβοια. ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονος με κατεύθυνση προς Κάρυστο, εξετράπη της πορείας του και έφυγε εκτός οδοστρώματος καταλήγοντας σε παρακείμενο αγρό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Οι δικοί του άνθρωποι όταν είδαν ότι δεν ερχόταν, ανησύχησαν και ξεκίνησαν τις αναζητήσεις, ειδοποιώντας λίγο μετά τα μεσάνυχτα και την αστυνομία. Είκοσι λεπτά μετά τη 01:00 οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο του 63χρονου και ειδοποίησαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα από το ΠΚ Αλιβερίου, βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα και τον παρέδωσαν χωρίς να έχει τις αισθήσεις του στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του στο ΚΥ Αλιβερίου. Εκεί δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, από το ΑΤ Αλιβερίου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις