Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Εύβοια: Θρίλερ με νεκρό ναυτικό – Τι είπε ο καπετάνιος του πλοίου για την τραγωδία!

Εύβοια: Θρίλερ με νεκρό ναυτικό – Τι είπε ο καπετάνιος του πλοίου για την τραγωδία!

Το λιμενικό ειδοποιήθηκε για τραυματισμό αλλά ο άτυχος ναυτικός ήταν νεκρός. Όλοι περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης…

Όλα έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (22-02-2019) όταν το λιμενικό στην Κάρυστο ενημερώθηκε, για περιστατικό τραυματισμού 50χρονου αλλοδαπού μέλους πληρώματος του δεξαμενόπλοιου ”Clipper Venus” σημαίας Νορβηγίας, το οποίο πραγματοποιούσε διέλευση από το Στενό Καφηρέα.

Ο 50χρονος ναυτικός, αφού το πλοίο αγκυροβόλησε στη θαλάσσια περιοχή, δύο ναυτικά μίλια από το λιμάνι της Καρύστου, μεταφέρθηκε στη στεριά και στη συνέχεια διοκομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με δήλωση του Πλοιάρχου ο 50χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο χώρο του μηχανοστασίου και συγκεκριμένα στην πλατφόρμα δίπλα στο μπόιλερ.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καρύστου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ώστε να διαπιστωθεί από τι έχασε τη ζωή του.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις