Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εύβοια: Το παραπάτημα του στοίχισε τη ζωή – Πέθανε μία εβδομάδα μετά τον τραυματισμό στο σπίτι του

Εύβοια: Το παραπάτημα του στοίχισε τη ζωή – Πέθανε μία εβδομάδα μετά τον τραυματισμό στο σπίτι του

Ο άτυχος άντρας από την Εύβοια υπέκυψε στα τραύματά του. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν…

Δεν τα κατάφερε ο 78χρονος άνδρας, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης (30/11), είχε την ατυχία να παραπατήσει στην αυλή του σπιτιού του στα Λουτρά Αιδηψού στην Εύβοια και να «καρφωθεί» με το κεφάλι σε αιχμηρό κάγκελο της αυλόπορτας που ήταν μισάνοιχτη.

Ο άτυχος άνδρας είχε απεγκλωβιστεί μετά από μεγάλη προσπάθεια της Πυροσβεστικής, ενώ πολύ μεγάλη ήταν και η προσπάθεια γιατρών και διασωστών του ΕΚΑΒ από το ΚΥ Ισταιαίας για να τον κρατήσουν στη ζωή και τελικά να τον παραδώσουν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας κι από κει στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η κατάστασή του όμως ήταν εξαιρετικά σοβαρή και παρά την προσπάθεια γιατρών και νοσηλευτών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Ο συγκεκριμένος βαρύτατος τραυματισμός, είχε αναδείξει τόσο το πρόβλημα διακομιδής ασθενών από τη Βόρεια Εύβοια όσο και το γεγονός αναπλήρωσης γιατρών και πληρωμάτων ασθενοφόρων, που μοιάζει από δύσκολη έως αδύνατη.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις